Dr. Kovács Jolán

Ortopéd szakorvos

Dr. Kovács Jolán Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szerezte diplomáját 1984-ben, ortopédiából 1990-ben szakvizsgázott.

Szakmai tapasztalatot a SOTE Ortopédiai Klinikáján, a Szent Kristóf Szakrendelőben, valamint gyermekortopédia területén Angliában a RJAH Orthopaedic Hopital- Oswestry-ben szerzett.

Gyermekortopédiai szakrendelésen a vizsgálatok során kiszűrhetők a veleszületett mozgásszervi rendellenességek, tartáshibák. Korrigálni, kezelni lehet az ízületi deformitásokat.

Felnőtt rendeléseken a legfőbb cél a betegek mozgáskészségének és munkaképességének helyreállítása, idősebb betegeknél pedig az önellátás biztosítása.

Jelenleg a Szent Kristóf Szakrendelőben rendelésvezető főorvos.

2019-től különböző magánrendeléseken is tevékenykedik, 2021 májusától a Dr. Rose Magánkórházban ortopéd szakorvosként a gyermekek és felnőttek mozgásszervi betegségeinek konzervatív kezelésével foglalkozik.  

Szabadidejében a Batthyány László Orvoskör Egyesület jótékonysági szűrésein vesz részt, ezenkívül a családdal - lányaival és kisunokájával - valamint négy kutyájával tölti szívesen az időt.

Kiemelt szakterületek:

  • csípőszűrés
  • a láb statikai elváltozásai gyermek és felnőttkorban
  • tartáshibák, gerincferdülés, derékfájás
  • ízületi kopások konzervatív kezelése- ízületi injekciók

                                                                    

 

Kovács Jolán

Rendelési idő

Kedd
10.00 - 13.00
Csütörtök
15.00 - 18.00

Beszélt nyelvek

  • Angol

Kapcsolódó blogbejegyzések