Dr. Molnár Béla Ákos

Plasztikai sebész

Érdeklődésének középpontjában a laparoszkópos sebészet és a mikrosebészet áll melyekkel kapcsolatban több nemzetközi és hazai továbbképző tanfolyamon és sebészeti kurzuson vett részt. 

Tanulmányok

2011 - Rice University, Houston

2005 - Plasztikai sebész szakképesítés

1998 - Általános sebészet szakvizsga

1997 - 1999 Hazai és külföldi képzések (Sebészeti Klinika, Albert Ludwig Egyetem, Freiburg im Brsg., European Surgical Institute, IRCAD, EITS)

1992 - Általános orvosi diploma, Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Munkahelyek

2003 - 2005 Plasztikai-égési sebészeti szakvizsga gyakorlati és elméleti képzését az Országos Onkológiai Intézetben és a Szent István Kórház Égés-plasztikai sebészeti osztályán végezte el

1992 - Szakmai gyakorlatot a Debreceni Orvostudományi Egyetem Traumatológiai tanszékén szerzett

1993 - Általános és rekonstrukciós plasztikai sebészként dolgozik a Semmelweis Egyetem I. számú Sebészeti Klinikáján, ahol a Plasztikai és Rekonstrukciós Profil vezetője.

2014 - Dr. Rose Magánkórház - általános és rekonstrukciós plasztikai sebész. Specialitása az onkoplasztika, aminek során melldaganatos betegek esetében egy időben történik a daganat eltávolítására és az érintett terület helyreállítására.

Nyelvismeret

Német

Dr. Molnár Béla

Rendelési idő

Kedd
15.00 - 19.00
Csütörtök
15.00 - 19.00

Beszélt nyelvek

 • Német

Vélemények

 • Szervezett szakértelem és jó ízlés jellemzi.  Legközelebbi rokonaimnak és barátaimnak ajánlom. Dr. Molnár Béla Ákos zseniális. Az életemet rábíznám. Ápolónők mind kedvesek és segítenek. A szobák páratlanok. A választható ételek kiválóak. A kapcsolattartó kolléga pontos, kedves, mindenről tájékoztat. Sor került nem várt hirtelen beavatkozásra a műtét után. A forró vonalon a Doktor úrral konzultáltam éjjel egykor, reggel 8-kor újra megműtöttek, minden akadály nélkül. A legnagyobb biztonságban, luxusban. A végeredmény csodálatos. Az árszínvonal összességében érthető.

 • Dr. Molnár Béla Ákos munkájára, ha lehetne 20-t adnék, a csapata minden egyes tagja is nagyon kedves volt velem, maximális tiszteletem mindenkinek.

 • A lehető legjobb döntést hoztam meg, amikor Dr. Molnár Béla Ákost választottam mellrekonstrukcióra. Maximálisan meg vagyok elégedve mind a Doktor úr, mind pedig az asszisztense munkájával. Bármi kérdésem volt, mindig kaptam rá választ. Mindig nagyon készségesek és türelmesek voltak. Számomra Ő a nagybetűs ORVOS!

 • Mellnagyobbítást követően voltam Dr. Molnár Béla Ákosnál 6 hetes kontrollvizsgálaton, ahol ismét lenyűgözött a Doktor Úr kedvessége, precizitása. Szívből ajánlom mindenkinek, a Doktor Úr szépet, esztétikusat alkot.

 • Életem egyik legjobb döntése volt Dr. Molnár Béla Ákost és a Dr. Rose-t választani. Teljesen megbíztam az orvosomban, a nővérekben, a recepciós kollégák pedig nagyon kedvesek voltak. Köszönök mindent! 

 • Szeretném kiemelni Dr. Molnár Béla Ákos kedvességét, szakmai munkáját és emberségét melyet minden személyes találkozáskor nagy örömmel tapasztaltam.

 • Dr. Molnár Béla Ákos végtelenül türelmesen, kedvesen elmagyarázott minden kérdésemre választ, amit máshol nem tapasztaltam, pedig nagyon fontos. Nem éreztem, hogy felesleges kérdést tennék fel.
  Csak így tovább! Szuper kórház, szuper emberekkel.

 • Végső vagyis utolsó reményem volt ez a kórház az én esetemben, ezáltal minden bizalmamat Dr. Molnár Béla doktor úrba fektettem és egy percig nem bántam meg! Ha szükségem lesz meg az életben valamilyen beavatkozásra bátran fordulok újra hozzá.

 • Csak jót lehet a kórházról írni, mondani. Csodás csapat, kedvesek, megértőek az orvosok fantasztikusak. Dr. Molnár Béla Ákosnak köszönhetem, hogy egy álom vált valóra. A mellplasztikám csodálatos. Minden olyan ahogy elképzeltem. Maximális bizalom a legelső találkozástól.

  N. K

 • 2017 -ben voltam, blefaroplasztika műtéten, sajnos már muszáj volt a szemem sarkában lévő foltot eltávolítani. A szemem körül volt még bőrfeleslegem így beleegyeztem az alsó, majd egy évre rá a felső szemhéjplasztika műtétre is. Nem bántam meg, sőt hálát adok az Istennek, hogy ezt a kórházat választottam és, hogy Dr. Molnár Béla Ákos végezte a műtétet. Fantasztikus az eredmény, azóta is boldogan nézek a tükörbe. 10 évet fiatalodtam. Nagyon jó véleménnyel vagyok a Doktor úrról, bárkinek csak ajánlani tudom. A környezet, a minőség, a plasztikai sebész mind kitűnő.

 • Ide a Dr. Rose Magánkórházba fülkorrekció miatt jöttem, amitől nagyon féltem. Minden előkészület tökéletes volt! A konzultáció után teljesen megnyugodtam hogy jó helyre fogok kerülni. A műtét a várakozástól kezdve olyan volt, mintha egy wellness napra jöttem volna. Ragyogó tisztaság, kellemes környezet. Mindenki mosolyog, kedves, látták rajtam, hogy félek és úgy kezeltek, hogy lassan el is felejtettem rettegni. Műtét közben Bruce Springsteen szólt. 5*-ös! A "fülinapom" zenéje lesz! Köszönök mindent, Önöknek köszönhetően egy élmény volt, nem pedig egy újabb trauma!

 • Több konzultáción voltam, de egyértelműen a Dr. Rose-t fogom választani a műtétem helyszínéül. A kollégák nagyon kedvesek és profik, azonnal megbíztam az orvosban is, nagyon alapos volt és részletesen tájékoztatott. A tanácsadónő kedvességét, tájékoztatását és alaposságát is szeretném kiemelni. Köszönöm! 

 • Nagyon hálás vagyok Dr. Molnár Béla Ákos doktor úrnak, mivel megvalósította az álmomat.
  Első percben éreztem az orvos-beteg összhangot közöttünk, rögtön éreztem a profizmusát, azonnal megértette mit szeretnék, maximálisan megbíztam a szakértelmében. Megnyugtató személyisége megkönnyítette a műtét előtti izgalmak leküzdését. Külön köszönet az egész operáló teamnek a műtőben tapasztalt kedvességért.

  Sz. C.

 • Gyönyörű melleket varázsolt nekem a Dr. Molnár Béla Ákos, mivel a természet nem gondoskodott erről. Mind emberileg, mind szakmailag végtelenül korrekt és profi. Mindenkinek szívből ajánlom. A humora pedig elsöprő! 

  N. E.