Dr. Molnár Béla Ákos

Plasztikai sebész

Érdeklődésének középpontjában a laparoszkópos sebészet és a mikrosebészet áll melyekkel kapcsolatban több nemzetközi és hazai továbbképző tanfolyamon és sebészeti kurzuson vett részt. 

Tanulmányok

2011 - Rice University, Houston

2005 - Plasztikai sebész szakképesítés

1998 - Általános sebészet szakvizsga

1997 - 1999 Hazai és külföldi képzések (Sebészeti Klinika, Albert Ludwig Egyetem, Freiburg im Brsg., European Surgical Institute, IRCAD, EITS)

1992 - Általános orvosi diploma, Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Munkahelyek

2003 - 2005 Plasztikai-égési sebészeti szakvizsga gyakorlati és elméleti képzését az Országos Onkológiai Intézetben és a Szent István Kórház Égés-plasztikai sebészeti osztályán végezte el

1992 - Szakmai gyakorlatot a Debreceni Orvostudományi Egyetem Traumatológiai tanszékén szerzett

1993 - Általános és rekonstrukciós plasztikai sebészként dolgozik a Semmelweis Egyetem I. számú Sebészeti Klinikáján, ahol a Plasztikai és Rekonstrukciós Profil vezetője.

2014 - Dr. Rose Magánkórház

Nyelvismeret

Német

Dr. Molnár Béla

Rendelési idő

Kedd
15.00 - 19.00
Csütörtök
15.00 - 19.00

Beszélt nyelvek

  • Német

Vélemények

Nagyon hálás vagyok Dr. Molnár Béla Ákos doktor úrnak, mivel megvalósította az álmomat.
Első percben éreztem az orvos-beteg összhangot közöttünk, rögtön éreztem a profizmusát, azonnal megértette mit szeretnék, maximálisan megbíztam a szakértelmében. Megnyugtató személyisége megkönnyítette a műtét előtti izgalmak leküzdését. Külön köszönet az egész operáló teamnek a műtőben tapasztalt kedvességért.

Sz. C.

Gyönyörű melleket varázsolt nekem a Dr. Molnár Béla Ákos, mivel a természet nem gondoskodott erről. Mind emberileg, mind szakmailag végtelenül korrekt és profi. Mindenkinek szívből ajánlom. A humora pedig elsöprő! 

N. E.