Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! Kérjük, töltse ki az alábbi mezőket és munkatársunk hamarosan jelentkezik.

Parkolás

Gépjárművel érkező pácienseink számára a parkolás a környező utcákban és parkolóházakban lehetséges, fizetés ellenében.

VIP, Arany és Platinum kártyával rendelkező, mozgásukban korlátozott, valamint 3 év alatti gyermekkel érkező ügyfeleink számára a Roosevelt irodaház garázsában (behajtás a Vigyázó Ferenc utca felől) biztosítunk parkolást. A parkolás kizárólag előzetes foglalással vehető igénybe. Kérjük, parkolási igényét jelezze az időpontfoglaláskor vagy legalább 1 munkanappal érkezése előtt call centerünknél. A parkolóhely foglalás az előjegyzési időpontot megelőzően 15 perccel kezdődik és a várható befejezést követő 30 perccel végződik. A térítésmentes parkolási időn túli parkolási díj számlázásra kerülhet.

Dr. Rose Magánkórház

Cím: 1051 Budapest, Széchenyi tér 7/8. C torony, 6. emelet

Tel.: +36 1 377 6737

E-mail: info@drrose.hu

E-mail - értékesítési osztály: sales@drrose.hu

Média megkeresések esetén marketing osztályunk áll a sajtó munkatársainak rendelkezésére, munkájukat készséggel segítjük tájékoztató anyagokkal, szakmai cikkekkel, fotókkal: marketing@drrose.hu

Nyitva tartás: hétfő – péntek: 8:00 – 20:00

Kórházunk csak előzetes időpont egyeztetés alapján fogad pácienseket.

Call centerünk nyitva tartási idő alatt várják hívásukat időpontfoglalással és általános információval kapcsolatban. Telefonszám: +36 1 377 6737.

Hétvégén és nyitva tartási időn kívül (beleértve a munkaszüneti napokat és az állami ünnepeket) kórházunkban ügyeleti ellátás működik, melynek telefonszáma: +36 1 377 6737.