Történetünk

Életünk bármely szakaszában is vagyunk, a legfontosabb, hogy egészségünket biztonságban tudjuk. Legyen szó családtervezésről, szülésről, gyermekgyógyászatról, műtéti beavatkozásokról vagy akár egy szakvizsgálatról, a magas szintű ellátás és a gyógyulást segítő minőségi környezet elengedhetetlen.

2007-ben azzal az elhatározással nyitottuk meg a Dr. Rose Magánkórház kapuit Budapest szívében, hogy mindezt biztosítsuk pácienseink számára és új fogalmat alkossunk a hazai járóbeteg-ellátás terén. A legmagasabb szintű szakrendelői szolgáltatások mellett 2010-ben elindítottuk professzionális fekvőbeteg osztályunkat és szülészeti részlegünket, valamint megnyitottuk teljes körű plasztikai sebészeti és orvos-esztétikai egységünket, ahol a legmodernebb technológiák és eszközök segítségével szépülhetnek pácienseink.  2013-ban pedig életre hívtuk a Vállalati egészségközpontunkat, ahol korszerű foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokat és csoportos egészségbiztosítási csomagokat is kínálunk egy-egy cég munkatársai számára.

Mi, a Dr. Rose Magánkórház munkatársai tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön. Nálunk minden feltétel adott ehhez: legyen szó preventív szűrővizsgálatokról vagy bármilyen orvosi beavatkozásról, olyan kiemelt törődéssel és személyre szabott gondoskodással, valamint megnyugtató környezettel várjuk, ahol a lélek is gyógyul.

Immár több mint 40 szakrendeléssel, a legmodernebb technológiával és diagnosztikai eszközparkkal, 3 tökéletesen felszerelt műtővel, 33 ágyas fekvőbeteg részleggel, valamint a legjobb orvosokkal várjuk Önt a Dr. Rose Magánkórház exkluzív világában, ahol nyugodtan, biztonságban, és a tökéletes ellátás mellett igazi luxusban gyógyulhat Ön és minden családtagja. Mindezt kiváló ár-érték arányban.

Élje át az egészségügy új dimenzióját, ahol a páciens a legfontosabb!