Éves kártya csomagok

A Dr. Rose Magánkórház éves kártyás csomagjaival biztonságos és kiszámítható megoldást nyújtunk ügyfeleink és családtagjaik számára. Teljes körű, prémium színvonalú egészségügyi ellátást biztosítunk a preventív szűrővizsgálatoktól a tünetek kivizsgálásán át a megbetegedések kezeléséig. Éves kártyás csomagjaink az év bármely időpontjában megvásárolhatóak és egy évig érvényesek.

Elismert orvos csapatunk több mint 40 szakterületen várja pácienseinket és kedvezménnyel vehetők igénybe fekvőbeteg részlegünk szolgáltatásai is. Több szakterületet érintő egészségügyi probléma esetén szakorvosaink konzíliumok keretén belül döntenek a lehetséges kezelésről, terápiáról vagy esetleges beavatkozásról.

Preventív szemléletű magánkórházként fontosnak tartjuk, hogy a kártyáinkban kiemelkedő helyet kapjon egy átfogó, egy helyszínen, egy időpontban elvégzett menedzserszűrés.

Éves kártya szolgáltatásunk három szinten érhető el:

Ezüst kártyás ügyfeleink évente standard szűrővizsgálaton vehetnek részt, amely rendszeres áttekintést nyújt az egészségügyi állapotukról. Panasz vagy megbetegedés esetén a kártya tartalmazza a legfontosabb szakterületeken végzett ellátásokat és diagnosztikai vizsgálatokat. Magánkórházunk további szolgáltatásai kedvezménnyel vehetők igénybe.

Az Arany kártyát azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik komplex szűrővizsgálatot vennének igénybe és széles körű orvosi illetve diagnosztikai ellátást igényelnek. A kártya egyes ambuláns beavatkozásokra és otthoni vizitekre is lehetőséget nyújt.

A Dr. Rose Magánkórház a piacon egyedülálló VIP kártyás szolgáltatását azok számára alakítottuk ki, akik egyedi, exkluzív ügyfélkiszolgálás mellett vennék igénybe a teljes körű szűrővizsgálatot és a korlátlan orvosi illetve diagnosztikai ellátást. A hirtelen fellépő egészségügyi problémák esetén soron kívüli ellátást biztosítunk Magánkórházunkban vagy akár az otthonában is. VIP kártyás ügyfeleink részére nyitva tartási időn túl is rendelkezésre állunk. Ügyfeleink családtagjai számára is biztonságot nyújtunk, amennyiben egészségügyi ellátást igényelnek.

Éves prémium kártyáink összehasonlító táblázata ITT elérhető.

Az éves Fehér kártya megbízható alapellátást biztosít kórházunkban: egy prevenciós szűrővizsgálatot és egy szabadon felhasználható keretösszeget. Emellett Magánkórházunk további szolgáltatásai kedvezménnyel vehetők igénybe.

Éves kártyák gyermekeknek

Gyermekgyógyászati éves kártyáinkat a különböző korcsoportoknak megfelelő speciális szempontok alapján építettük fel: minden olyan prevenciós és állapotfelmérő vizsgálatot tartalmaznak, amelyek hosszú távon hatással lehetnek az egészséges fejlődésre. Gyermek éves kártyáink – a felnőtt éves kártyákhoz hasonlóan – Ezüst, Arany és VIP szinten elérhetőek, egyre bővebb szolgáltatást nyújtva kis pácienseinknek.