Saját zsírral való arcfeltöltés

Idővel a bőr elkezd megereszkedni, petyhüdtté válni. Ez az öregedés első jele, ami az arcon jelenik meg. A stressz, a környezetszennyezés, a napsugárzás is nyomot hagy az arcbőrön. Az évek múlásával megakadályozhatatlanul együtt jár az arcbőr tömörségének és a szövetek csökkenése – főleg azoknál, akik nem szednek fel plusz kilókat -, így látványosan fogyhat az arcon lévő zsírállomány is. Megoldás lehet a  saját zsírral való arcfeltöltés, mely teltebbé, kisimultabbá teszi az arcot, allergiás reakcióktól és műtéti metszések nélkül, teljesen természetes anyag használatával. 

MIKOR INDOKOLT A SAJÁT ZSÍRRAL VALÓ ARCFELTÖLTÉS? 

Gyakori, hogy az arcbőr megereszkedése még nem éri el azt a szintet, amikor már plasztikai műtétre, arcplasztikára lenne szükség, az arc mégis fáradt benyomást kelt a zsírszövet lecsökkenése miatt megjelenő mély ráncok, elmosódott arckontúrok miatt. A saját zsírral való arcfeltöltés – másképp a zsírbeültetés - különösképpen ajánlott azoknak, akik természetes, testazonos töltőanyag segítségével szeretnének hosszú távú hatást elérni.

ARCFELTÖLTÉS SAJÁT ZSÍRRAL – MIÉRT ÉRDEMES EZT A KEZELÉSI MÓDOT VÁLASZTANI? 

TERMÉSZETES 

A ráncfeltöltés saját zsírral egy 100%-ban természetes eljárás, aminek köszönhetően az arca kisimultabbá és feszesebbé válik. Remek választás azok számára, akik mesterséges hatóanyagok nélkül, kizárólag saját zsírszövetek felhasználásával szeretnének fiatalosabb vonásokra szert tenni. Egyetlen óra alatt éveket fiatalodhat, ezért ne bízza a véletlenre a megjelenését, döntsön inkább a természetes és hatékony arcfeltöltés mellett.

LÁTVÁNYOS 

A mindössze egy órás beavatkozás rövid időn belül rendkívül látványos eredményeket biztosít. Ugyan az arcfeltöltés utáni időszakban a beültetett zsírszövet “túltöltése” miatt még kicsit teltebb lehet az arc formája, viszont ezek a plusz zsírszövetek néhány hét alatt teljesen felszívódnak. Ha a lehető leggyorsabban szeretné elérni a fiatalos formát, keressen minket bizalommal.

NINCSENEK ALLERGIÁS REAKCIÓK 

Mivel a saját zsírral történő arcfeltöltés során egyáltalán nem használunk mesterséges töltőanyagokat, ezért allergiás reakciók sem léphetnek fel a beavatkozást követően. Ennek köszönhetően nem fog viszketést vagy égő érzést, esetleg gyulladást tapasztalni, csupán a formás látvány árulkodik majd a beavatkozásról.

KIKNEK AJÁNLOTT ARCFELTÖLTÉS MELLETT DÖNTENI? 

AKIK FIATALOSABB VONÁSOKRA VÁGYNAK 

Sajnos a kor előrehaladtával még a legmodernebb arcápoló készítmények használata ellenére is megjelennek az idősödés jeleire utaló ráncok, ezért a fiatalosabb vonások visszanyerése már csak beavatkozás segítségével lehetséges. Szerencsére az arcfeltöltés napjainkra már rutinfeladat az orvosok számára. Ez az eljárás természetes és mesterséges töltőanyagoktól mentes, így kifejezetten kíméletes a bőrhöz.

AKIK ÚGY ÉRZIK, HOGY TÚL MÉLYEK AZ ARCON MEGJELENŐ RÁNCOK 

Az arcban található zsírszövetek csökkenése kifejezetten mély ráncokat eredményezhet. Ilyenkor a legfontosabb teendő a zsírszövetek megfelelő mértékben való visszatöltése, hogy az arc újra feszessé és formássá váljon. Amennyiben az arcán megjelenő ráncokat túl mélynek vagy látványosnak találja, és a különböző kozmetikai termékek sem segítenek az elfedésükben, akkor válassza a hosszan tartó megoldást, az arcfeltöltést. 

AKIKNEK ÖNBIZALOMHIÁNYT OKOZ AZ ARC FÁRADTSÁGA 

Már néhány apróbb ránc is jelentősen ronthatja az arcvonásokat, ez pedig hamar önbizalomhiány kialakulásához vezethet. Ekkor a tükörbe nézve mindig a ráncokon akad meg a tekintet, illetve a fényképeken is azok láthatóságát keresik az arcfeltöltésre jelentkező páciensek. Azonban ennek egyáltalán nem kell így lennie a jövőben, hiszen a magánkórházunkban végzett egynapos kezeléssel hosszú távon megszabadulhat a ráncoktól és az arc fáradt látványától.

MI TÖRTÉNIK AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓN? 

Az első konzultáció során plasztikai sebészünk megvizsgálja az Ön arcát, majd annak alapján javasolja az általa szükségesnek tartott korrekciókat. Elmagyarázza a különböző lehetőségeket és technikákat, melyekkel az Ön esetében a legjobb eredményt lehet elérni.

FELKÉSZÜLÉS A MŰTÉTRE 

Mint minden műtéti beavatkozás esetében, így a saját zsírral történő arcfeltöltés (zsírbeültetés) előtt is szükség van arra, hogy Ön egy kivizsgáláson vegyen részt, melynek során megbizonyosodhatunk arról, hogy nincs akadálya a beavatkozás elvégzésének. Magánkórházunkban minden szükséges laborvizsgálatot elvégzünk egy időben, hogy időt takarítsunk meg az Ön számára és kényelmesebbé tegyük az előkészületeket a saját zsírral történő arcfeltöltésre. Ekkor néhány életviteli tanácsot kap, amelyek segítségével felkészülhet a saját zsírral történő arcfeltöltésre és felgyorsíthatja gyógyulását az azt követő időszakban. Ilyen például a dohányzásról való leszokás – legalább időszakosan -, mivel a nikotin lassítja a gyógyulási folyamatokat, a megfelelő mennyiségű folyadék és vitaminok, nyomelemek (C-vitamin, szelén, cink) fogyasztása, valamint az aszpirin, a ginkgo biloba és egyéb természetgyógyászati szerek használatának mellőzése, mert ezek a véralvadást befolyásolják.

MI TÖRTÉNIK A MŰTÉT ALATT? 

Az arcfeltöltés helyi érzéstelenítésben történik, az esztétikai beavatkozás időtartama egy óra. A saját zsírral való arcfeltöltéshez elsőként zsírszövetet nyerünk a has, a far, vagy a csípő környékén található zsírból, az ezeken a testtájakon lévő zsírsejtek fogynak ugyanis a leglassabban, ez pedig a hosszú távú eredmény kulcsa. Az eltávolított zsírszövetet leülepítjük, és speciális szűrőn keresztül átszűrjük, majd a tiszta zsírsejteket beinjektáljuk a kívánt arcterületre. A beültetett zsírszövet hamar stabilizálódik a feltöltés helyén, de mivel a beadott mennyiség 20-40%-a néhány hét alatt felszívódik, mindig ennyivel több zsírral kell „túltölteni’ az arcot. Emiatt az első időszakban úgy tűnhet, mintha pár kilóval nehezebb lenne, de ez gyorsan elmúlik.

GYÓGYULÁS, REGENERÁLÓDÁS 

Az arcfeltöltés után, néhány órás megfigyelést követően haza is engedjük. A beavatkozást követően nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Néhány esetben kis bevérzés előfordulhat, de az pár nap után magától elmúlik. Az esztétikai beavatkozás előnye, hogy allergiás reakcióktól mentes, és teljesen testazonos anyagokat használunk. Kontrollvizsgálatra plasztikai sebészünk az általa meghatározott időpontban hívja vissza. Az arcfeltöltés eredménye azonnal látszik, szükség esetén a beavatkozás fél év múlva ismételhető, a betöltött zsír folyamatosan, 2-4 év alatt szívódik fel.

ARC FELTÖLTÉSE SAJÁT ZSÍRRAL: ÁRAK 

Aktuális árainkat megtalálja az árak menüpont alatt. 

Miért döntsön a Dr. Rose Magánkórház mellett? 

  • Tapasztalt plasztikai sebészekkel várjuk. Sebészeink a saját zsírral való arcfeltöltés területén kiemelt szakértelemmel rendelkeznek, magánkórházunkban a legjobb kezekben lesz.
  • Személyre szabottan segítünk. Konzultációnk során pontosan felmérjük az igényeit és elvárásait, majd egyénre szabott kezelési tervet készítünk az optimális végeredmény érdekében.
  • Empatikusan és türelmesen segítünk. Munkánkat végig az empátia és a segítőkészség jellemzi.
  • Exkluzív környezet. Prémium színvonalú fekvőbeteg részlegünkön 3 műtő és 19, minden igényt kielégítő betegszoba – 25 betegággyal – áll pácienseink rendelkezésére. A legmagasabb szakmai színvonal találkozik a gyógyulást segítő egyedi környezettel, ahol biztonságban és nyugalomban gyógyulhat.

Ha arcfeltöltéssel szeretné visszanyerni a fiatalos, feszes arcvonásait, forduljon bizalommal a Dr. Rose Magánkórház orvosaihoz.

 

Nyári mellplasztikai műtétek kedvezménnyel

Mellplasztikai műtétek akár 700.000 Ft kedvezménnyel

Kapcsolódó blogbejegyzések