Dr. Sobor György

Plasztikai sebész

A SOTE Általános Orvostudományi Karán Summa cum laude végzett. 2001-ben plasztikai sebész szakképesítést szerzett. 

A Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság, az IPRAS, valamint a MPHEST magánszekciójának tagja.

Tanulmányok

2001 - Gyakorlati idő az Erzsébet, Szent István és Tiszti Kórházak Plasztikai Sebészeti Osztályán

2001 - Plasztikai sebész szakképesítés

1993 - Sebész szakvizsga

1989 - Summa cum laude a SOTE Általános Orvostudományi Kar

Munkahelyek

2012 - Dr. Rose Magánkórház

2005 - Körmendi Batthyány Stratmann Kórház plasztikai sebészeti konzulense 2003- Szent Imre Kórház Plasztikai Sebészeti Profilján externistaként dolgozik1997-től magánpraxis, a Scalpel Laser Klinika vezetője, 1989-től 1997-ig általános sebészeti osztályok

Dr. Sobor György

Rendelési idő

Szerda
15.00 - 19.00

Vélemények

A mellnagyobbításom kapcsán elsősorban Dr. Sobor György plasztikai sebészt és csapatát említeném. Mindenki nagyon kedves volt, és nagyon megnyugtató volt a jelenlétük. Amikor a műtőbe kísértek, akkor is a műtősök végtelen kedvességgel álltak hozzám és kérdéseimhez, aminek köszönhetően teljesen nyugodtan vártam a műtétet. Az első kontroll után láttam a mellnagyobbításom eredményét és nagyon elégedett vagyok a doktor úr munkájával.

dr. Péli Erika, ügyvéd

Tegnap mellimplantátum csere műtéten voltam. Dr. Sobor György volt az orvosom és nagyon hálás vagyok neki.  Minden rendben volt, a nővérek is nagyon kedvesek voltak, nagyon segítőkész mindenki. Le a kalappal mindenki előtt, köszönöm a segítséget! Jár a 10 pont!

E. T.

Dr. Sobor György úr a legjobb döntés volt! Kedves, segítőkész ápolók, kiváló klinika. Csak ajánlani tudom! Bármikor újra visszamennék.