Dr. Sobor György

Plasztikai sebész

A SOTE Általános Orvostudományi Karán Summa cum laude végzett. 2001-ben plasztikai sebész szakképesítést szerzett. 

A Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság, az IPRAS, valamint a MPHEST magánszekciójának tagja.

Tanulmányok

2001 - Gyakorlati idő az Erzsébet, Szent István és Tiszti Kórházak Plasztikai Sebészeti Osztályán

2001 - Plasztikai sebész szakképesítés

1993 - Sebész szakvizsga

1989 - Summa cum laude a SOTE Általános Orvostudományi Kar

Munkahelyek

2012 - Dr. Rose Magánkórház

2005 - Körmendi Batthyány Stratmann Kórház plasztikai sebészeti konzulense 2003- Szent Imre Kórház Plasztikai Sebészeti Profilján externistaként dolgozik1997-től magánpraxis, a Scalpel Laser Klinika vezetője, 1989-től 1997-ig általános sebészeti osztályok

Dr. Sobor György

Rendelési idő

Szerda
15.00 - 19.00

Vélemények

 • Dr. Sobor György kiváló professzionális szakember. Egyedi inkább személyre szabott diszkrét konzultáció, orvos mellett hiányos öltözékben is úgy éreztem magam, mintha mi sem lenne természetesebb. A műtét kiemelkedő körülmények között zajlott, megbízható, felkészült kollégákkal. Az eredmény pedig életminőségbeli javulást okozott. Az 5 csillag is kevés. Ha valaki esetlegesen orvos választáson gondolkozik, mindenképp beszéljen elsők között a doktor úrral.

  T. Barbara

 • Életem legjobb döntése volt, hogy a Dr. Rose-t és Sobor Györgyöt választottam első plasztikai beavatkozásom során. Minden várakozásomat felülmúlta az eredmény, ha tudtam volna, már jóval hamarabb meghozom ezt a döntést. Mindenkinek ajánlani fogom az orvosomat és a klinikát egyaránt.

 • Sobor György doktor úr műtött 4 héttel ezelőtt kombinált mellplasztikára. Soha nem gondoltam volna, hogy egy felvarrással is lehet olyan mellem, mint amit egész életemben szerettem volna. Most ha tükörbe nézek, sírni tudnék, olyan boldog vagyok. Őszinte hálával tartozom a doktor úr szakértelmének és udvarias, kedves stílusának, amivel végigkíséri a gyógyulásomat.

 • Szeretném megjegyezni, hogy nagyon boldog vagyok, hogy megtörtént a hátsó törzsplasztika, Sobor doktor úr fantasztikus munkát végzett. Eltűnt az összes kis kifogyott redő az oldalamról, nagyon boldog és hálás vagyok neki őszintén. Nagyon boldog vagyok, hogy végre lekerült rólam ez a sok bőr, és nagyon örülök, hogy a Dr. Rose, a Doktor úr és a csapata kísért végig ezen az úton.

 • Örülök, hogy Önökre bíztam magam! Már a konzultáción éreztem, hogy Dr. Sobor György biztonsággal megvalósítja az álmom ami a mell plasztika volt. Minden kedves dolgozó kitett magáért, érződik, hogy ez egy jól szervezett csapat. Itt tényleg úgy éreztem, hogy érdeklem az ott dolgozókat, nem csak túl akarnak lenni a paciensen. Csak így tovább!

 • Hosszas kutató munka eredményeként választottam a Dr. Rose-t, de úgy érzem, jó döntést hoztam. A Kórház szolgáltatásaival maximálisan elégedett voltam/vagyok. Külön kiemelem, hogy a plasztikai műtetemet megelőző összes vizsgálat egy napon történt, várakozás nélkül, flottul megszervezve. Az ott vizsgáló orvosok és asszisztensek nagyon alaposak voltak, és ami megnyugtató volt számomra, hogy minden felmerülő kérdésemre választ kaptam. Hálás vagyok Sobor doktor úrnak, hogy visszaadta a leánykori melleimet. A beavatkozásra nehezen vállalkoztam, de amikor eljött a nagy nap, valahogy egyáltalán nem izgultam, mert tudtam, hogy a legjobb kezekben vagyok. A Rose-ban úgy éreztem magam, mint egy 5*-os szállodában, mert mindenki próbált a kedvemben járni, kéréseimnek eleget tenni. A műtétet megelőző percekben nagyon megnyugtató volt, hogy - az Orvosom mellett - az Altató Orvos is bejött hozzám bemutatkozni, elmondta, hogy pontosan mi fog történni. Mindemellett az is az Intézmény mellett szólt, hogy a kontrollokért nem számoltak fel külön díjat és hogy minden kiegészítő dolgot, amit a kezelés miatt viselnem kellett, ajándékba kaptam meg. Úgy gondolom, hogy a Rose-t mindenkinek ajánlani fogom.

  B. Tímea

 • Sobor Doktor műtött, minden tökéletes volt a műtétet megelőző vizsgálatoknál, a műtét napján, és ezt követően is. Az ellátás, és Doktor Úr munkája egyszerűen tökéletes. Nagyon köszönök mindent.

 • A mellnagyobbításom kapcsán elsősorban Dr. Sobor György plasztikai sebészt és csapatát említeném. Mindenki nagyon kedves volt, és nagyon megnyugtató volt a jelenlétük. Amikor a műtőbe kísértek, akkor is a műtősök végtelen kedvességgel álltak hozzám és kérdéseimhez, aminek köszönhetően teljesen nyugodtan vártam a műtétet. Az első kontroll után láttam a mellnagyobbításom eredményét és nagyon elégedett vagyok a doktor úr munkájával.

  dr. Péli Erika, ügyvéd

 • Tegnap mellimplantátum csere műtéten voltam. Dr. Sobor György volt az orvosom és nagyon hálás vagyok neki.  Minden rendben volt, a nővérek is nagyon kedvesek voltak, nagyon segítőkész mindenki. Le a kalappal mindenki előtt, köszönöm a segítséget! Jár a 10 pont!

  E. T.

 • Dr. Sobor György úr a legjobb döntés volt! Kedves, segítőkész ápolók, kiváló klinika. Csak ajánlani tudom! Bármikor újra visszamennék.