Melyek a legnépszerűbb mellplasztikai eljárások?

2023. május 18.

A mellplasztikai eljárások között többféle műtéttípus létezik, a választás a személyes adottságoktól, az elvárásoktól és az orvos véleményétől is függ. A döntést befolyásolhatja a méret és forma megváltozása akár szülés utáni, akár genetikai deformációról legyen szó. Ilyenkor tud segíteni és tanácsot adni a plasztikai sebész, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb a kívánt cél eléréséhez

drrose-mellplasztika-plasztika-ajanlet.jpg

Mellnagyobbítás mellimplantátumokkal

Megingathatatlanul első helyen áll a népszerűségi listán az implantátummal történő mellnagyobbítás. A mellnagyobbítás lehetővé teszi a méret és forma változtatását, ami segítheti a testalkat harmonizálását és az önbizalom növelését. A mellnagyobbítás megtervezésekor több, különböző méretű implantátum közül lehet választani. A Dr. Rose-ban Mentor és Motiva implantátumokkal egyaránt dolgoznak plasztikai sebészeink. Mint minden plasztikai műtét után a mellnagyobbítás esetében a műtétet követő időszak kiemelten fontos, hogy az eredmény szép és hosszú távon tartós legyen, ezért mindig kövesse orvosa utasításait. 

Mik a kombinált mellplasztika előnyei?

A kombinált mellplasztika, vagyis a mellnagyobbítás és mellfelvarrás kombinációja lehetővé teszi a mellméret növelését és a megereszkedett mellek feszessé tételét egyszerre, így nyújtva a megfelelő eredményt. Ezzel a műtét típussal lehetőség van a mellalak formájának és pozíciójának egyidejű javítására, így a mellek visszanyerhetik a fiatalos és harmonikus megjelenésüket. A mellnagyobbítás mellett a kombinált mellplasztika is segít korrigálni a mellek aszimmetriáját, és lehetőséget ad a természetes és szimmetrikus megjelenés elérésére. A kombinált mellplasztikai eljárás egy műtéti beavatkozást jelent, így csökkenthető a teljes gyógyulási idő és a műtéti kockázat.

Mikor segíthet a mellfelvarrás?

A mellfelvarrás segít visszaállítani és javítani a megereszkedett mellek formáján és pozícióján, így biztosítva fiatalosabb és feszesebb megjelenést. A mellfelvarrás során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt és szövetet, így éri el a kívánt eredményt. Ennek köszönhetően a mellek visszanyerhetik természetes, fiatalos formájukat. A mellfelvarrás során a bimbókat is megemelik, ami esztétikailag vonzóbb megjelenést eredményezhet. 

Lehet, hogy mellkisebbítésre van szükségem?

A mellkisebbítő műtétet abban az esetben javasolja a plasztikai sebész, amikor a páciens genetikailag olyan nagy méretekkel rendelkezik, hogy a mindennapi tevékenység is fájdalommal jár. A mellkisebbítés azonnali javulást hoz egy fájdalmakkal nehezített nő életébe. A páciens tartása javul, a hát- és nyakfájás szinte azonnal megszűnik. A beavatkozás során az orvos eltávolítja a felesleges melltömeget és bőrt, hogy a mellek arányosabbak és kisebbek legyenek, így javítva a testtartást és csökkentve a hátfájást vagy a nyaki feszültséget. A műtét során az orvos a mellbimbót is átültetheti a megfelelő pozícióba, így a mellek esztétikailag vonzóbbá és természetesebbé válnak. 

Meghozta a döntést? 

A Dr. Rose Magánkórház Plasztikai Sebészeti Részlegén most 25% kedvezménnyel érhetők el a mellplasztikai műtétek. Ha nem tudja, melyik mellplasztikai eljárásra van szüksége, várjuk ingyenes konzultációnkon, ahol plasztikai sebészeink segítenek a végső döntést meghozni. Kérjen időpontot Call Centerünktől: +361-354-08-00 vagy foglaljon időpontot online: https://drrose.hu/idopontfoglalas