Dr. Tamás Judit

Plasztikai sebész

Dr. Tamás Judit elkötelezett sebészként 2013-tól, plasztikai sebészként 2021-től vesz részt általános sebészeti, emlősebészeti és esztétikai műtétekben. 2008 és 2020 között a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinikáján dolgozott, 2020-tól a MHEK emlősebészeti profil vezető helyetteseként dolgozik. A Dr. Rose Magánkórház csapatához 2022-ben csatlakozott.

2007. október – 2020. április: Semmelweis Egyetem I. Sz. Sebészeti Klinika, osztályos orvos. Először mint sebész rezidens, később sebész szakorvosként dolgozott osztályos orvosi beosztásban, ahol mind az egyetemi oktatásban, mind a kísérletes sebészeti kutatásban aktívan részt vett.

Jelenleg a MHEK Plasztikai- és Égéssebészeti Osztályán dolgozik, ahol osztályos orvosként, emlősebészeti profil vezetőjének helyetteseként vesz részt az osztály munkájában.

  • 2001. szeptember – 2007. július: Semmelweis Egyetem, általános orvos képzés
  • 2007. szeptember – 2013. december: Semmelweis Egyetem, általános sebészeti szakorvos képzés
  • 2018. november – 2021. november: Semmelweis Egyetem, plasztikai- és égés-sebészeti szakorvos képzés

A budapesti Szent László Gimnáziumban, az emelt szintű angol tagozat hallgatójaként, felsőfokú angol nyelvvizsgával érettségizett.

drrose-tamas-judit

Rendelési idő

Szerda
16:00-19:00

Beszélt nyelvek

  • Angol

Vélemények

  • A Dr. Rose-ban kisebb bajmegelöző műtétem volt Dr. Tamás Juditnál. A doktornő kedves volt, mindent elmagyarázott előre és közben is. A hozzállása példaértékű. Csak ajánlani tudom! Minden kérdésem meg lett válaszolva és a doktornő még arra is odafigyelt hogyan érzem magam mütét közben. Semmi fájdalmam nem volt sem közben, sem utána. A recepciósok kedvesen tájékoztattak mindenről, nem volt sem késés, sem káosz. Senki nem siettetett, nem volt sem goromba, sem lekezelő. A műtős nővérek is csodálatos munkát végeztek. A doktornő fantasztikus, tiszta szívből ajánlom. Köszönöm, hogy ilyen remek munkát végzett