Vállalati egészségközpont

A 21. század munkavállalói új technológiákkal, munkakörökkel és ezáltal a korábbiaktól eltérő munkahelyi körülményekkel és kockázatokkal szembesülnek. Ezen változásokhoz alkalmazkodva a Dr. Rose Magánkórház a cégek munkavállalói számára emelt szintű, rugalmas és testreszabott egészségügyi- és foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokat alakított ki.

Éves vállalati kártyás csomagok

Vállalati csomaggal rendelkező partnereink modern környezetben, könnyen elérhető helyen, a belváros szívében jutnak professzionális, átfogó és gyors szakellátáshoz. Célunk a prevenció és az egészségmegőrzés.

Ügyfeleink részére négy különböző éves kártyás csomagot kínálunk, amelynek összehasonlító táblázata ITT elérhető.

Menedzserszűrések

Menedzserszűrés csomagjainkban szakorvosi, képalkotó, laboratóriumi és diagnosztikai vizsgálatok segítségével mérjük fel a munkavállalók egészségügyi állapotát. A szakorvosi összefoglaló a vizsgálati eredmények mellett tartalmazza az egészség megőrzéséhez szükséges további lépéseket is. A szűrések során kiemelt szerepet kap a rosszindulatú daganatok, szív- és érrendszeri betegségek valamint az anyagcserezavarok kivizsgálása, igazodva a felgyorsult életünk és a stressz okozta extra terhelésekhez. A szűrővizsgálatok egy helyen, minimális várakozási idővel, az ügyfelek időbeosztásához igazodva érhetők el.

Foglalkozás-egészségügy

Az elmúlt két évtizedben az európai országok túlnyomó részében, így hazánkban is olyan gazdasági, technológiai változások sora zajlott le, amelyek alapjaiban változtatták meg a munka világát. Ezen változásokhoz igazodva intézményünk különös figyelmet kíván fordítani a mentálhigiénés, pszicho-szociális, pszichoszomatikus és a stressz betegségek megelőzésére, korai kiszűrésére, valamint azok kezelésére.

Foglalkozás-egészségügyi alaptevékenységünket a hatályos foglalkozás-egészségügyi jogszabályok előírásainak megfelelően végezzük.