Dr. Junger Éva

Járóbeteg ellátás vezető, belgyógyász, kardiológus, foglalkozás-egészségügyi szakorvos

Dr. Junger Éva Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett, majd a Komárom-Esztergom megyei Szent Borbála Kórház II. Belosztályán szerzett kardiológiai, heametológiai és gastroenterológiai tapasztalatokat. Belgyógyászati, majd Kardiológiai szakvizsgája után a Koronária Őrző felelős orvosaként kiterjedt nem-invazív és invazív kardiológiai vizsgálatok, beavatkozások mellett ideiglenes pacemaker-beültetéseket végzett, állandó pacemaker-beültetéseknél segédkezett. A Kórházban nyújtott rendszeres szakorvosi konzíliumok révén mélyebb tapasztalatokkal rendelkezik az ideggyógyászat, a sebészet, baleseti sebészet, szemészet, urológia és tüdőgyógyászat terén is.

1998-tól Japánban mélyítette Kardiológiai, szívultrahangos tudását, majd Lengyelországban volt alkalma az egészségügyi ellátásba betekinteni. Dolgozott a Medicover Egészségközpontban szakorvosként, Klinika főigazgatóként, majd Orvosigazgatóként, ahol Foglalkozás-egészségügyi szakvizsgát is szerzett, majd a Medicina Betegségmegelőző Zrt.-nél, ahol Nemzetközi Oltóközpont működtetéséhez is szerzett képesítést.

2018-tól a Dr. Rose Magánkórház belgyógyász, kardiológus, illetve foglalkozás-egészségügyi szakorvosa, a Vállalati Egészségközpont szakmai vezetője, majd 2019. őszétől a Járóbeteg ellátás vezető orvosa.

Angol nyelven folyékonyan beszél, keveset ért németül, oroszul, japánul.

Szabadidejében szívesen utazik távoli országokba is, kertészkedik, lovagol, olvas.

Kiemelt szakterületek, illetve érdeklődési területek

  • Magasvérnyomás, szívkoszorúérbetegségek gyógyszeres kezelése
  • Pitvarfibrillációs ritmuszavarok terápiája
  • Szív-érrendszeri betegségek megelőzése
  • Foglalkozási ártalmak, betegségek megelőzése
Dr. Junger Éva

Rendelési idő

Kedd
08.00 - 10.30
Szerda
08.00 - 10.00
Csütörtök
15.00 - 18.00

Beszélt nyelvek

  • Angol