Image
4 plasztikai sebész
Több mint 10 év, több mint 10 000 plasztikai műtét

Ők négyen a plasztikai sebészeink. Több mint 10 000 elégedett mosolyt kaptak azoktól, akiket szebbé, magabiztosabbá és vonzóbbá varázsoltak. Bízza ránk magát, ha plasztikai műtétet tervez: a Dr. Rose Magánkórház szakmai hátterével, exkluzív környezetben, tapasztalt plasztikai sebészekkel, a legmodernebb technikákkal, eljárásokkal várjuk.

Plasztikai sebészet

Kiváló plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk plasztikai részlegünkön. A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása.

MILYEN PLASZTIKAI BEAVATKOZÁSOKAT VÉGZÜNK? 

MELLPLASZTIKA 

Ha a mellei formáján vagy esetleg méretén szeretne változtatni, akkor a mellplasztika jelenti a megoldást. A vágyott forma és méret elérhető plasztikai sebészeink segítségével. Természetesen mindig előre megmutatjuk a várható végeredményt, így az operációt követően a kívánt testkép fog visszaköszönni a tükörből.

Magánkórházunkban mellnagyobbító és mellkisebbítő, illetve mellfelvarró és férfi mellizom-nagyobbító beavatkozásokat egyaránt végzünk. Azonban kombinált mellplasztikára is lehetősége nyílik – ilyenkor a mellfelvarrást és az implantátum beültetését egyetlen műtét alkalmával elvégezzük.

Bővebb információk a mellplasztikai beavatkozásokról >>

TESTPLASZTIKA 

Akár a kor, a várandósság vagy a testsúlyingadozás hagy nyomot a testen, az esztétikus látvány testplasztika segítségével újra megteremthető. Plasztikai sebészeink a legkorszerűbb eljárásokkal és végleges alakformáló technikákkal gondoskodnak az ideális testkép eléréséről. Legyen szó bárhol megereszkedett bőrrétegről vagy súlyfeleslegről, orvosaink garantáltan segítenek a fiatalos külső visszanyerésében.

A leggyakoribb hasplasztikai és zsírleszívás beavatkozások mellett vádli-, comb-, törzs- és karplasztikai beavatkozásokat is végzünk. Szülés és nagyobb fogyás után több testterületet is érintő alakkorrekcióra is szükség lehet a kívánt végeredményhez.

Bővebb információk a testplasztikai beavatkozásokról >>

ARCPLASZTIKA 

Ha fiatalabb megjelenésre és igazán látványos, lágy arcvonalakra vágyik, döntsön bátran az arcplasztika mellett. Sajnos az öregedés jelei egy idő után már semmilyen arcápoló készítménnyel vagy esztétikai beavatkozással nem javíthatók jelentősen, ilyenkor csak a plasztikai sebészet nyújthat hosszú távon is látványos eredményt. Szakorvosainkkal kizárólag a legmodernebb sebészeti eljárásokkal dolgozunk.

Magánkórházunkban az arcfelvarráson kívül szemhéj- és orrplasztikai, továbbá fül- és nyakplasztikai beavatkozások is elérhetők. Érdemes kiemelni a saját zsírral való feltöltést is, amely természetes módon, mesterséges hatóanyagok nélkül segít elérni a fiatalos arcvonásokat. Jelentkezzen ingyenes konzultációra, és tudjon meg többet a beavatkozásokról!

Bővebb információk az arcplasztikai beavatkozásokról >>

MIKOR INDOKOLT A PLASZTIKAI MŰTÉT? 

Ha nem elégedett a testképével, és végleges megoldást keres a megváltoztatására, akkor a plasztikai műtét hozhatja el újra a fiatalos és vonzó külsőt. Szakképzett, tapasztalt orvosaink először is felmérik az igényeit, majd felvázolják az operáció várható eredményét. Amennyiben elégedett a jövőképpel, és elfogadja az ajánlatunkat, azonnal hozzá is látunk a kezelési terve kidolgozásához. Természetesen az első konzultációnkat követően is bármikor bizalommal fordulhat hozzánk a kérdéseivel.

Amennyiben még nem biztos benne, hogy a plasztikai beavatkozás jelenti-e a legideálisabb választást, akkor is bátran jelentkezzen ingyenes konzultációnkra, hogy megismerje a lehetőségeket és a várható összképet.

MI TÖRTÉNIK AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓN? 

Plasztikai sebészünk személyes konzultáció során vizsgálja meg Önt, és a referenciái alapján megmutatja, pontosan milyen lesz a legjobb várható végeredmény. Ha a műtét mellett dönt, kollégáinkkal személyre szabottan ismertetjük a lehetőségeket, illetve elmagyarázzuk a különböző műtéti technikákat is. Célunk, hogy Ön pontosan tisztában legyen az operáció menetével, és felkészítsük a beavatkozás napjára.

Szakorvosainkkal mindenben segítünk, hogy az operációt követően minél hamarabb felépüljön. Tanácsokat adunk a pihenési idővel és akár a táplálkozással kapcsolatban is, hogy a lehető legrövidebb időn belül visszatérhessen a megszokott napirendjéhez.

FELKÉSZÜLÉS A MŰTÉTRE PLASZTIKAI SEBÉSZEINK SEGÍTSÉGÉVEL 

A plasztikai beavatkozások előtt – akárcsak a többi műtét esetében – Ön egy teljes körű kivizsgáláson vesz részt, amely a laborvizsgálatokat és szükség esetén az EKG vizsgálatot és a röntgenvizsgálatot is magában foglalja. Bizonyos operációk előtt pedig ultrahang és mammográfia készítésére is sort kell keríteni.

Magánkórházunkban természetesen minden szükséges vizsgálatot egy időben elvégzünk, így Ön rengeteget időt megtakaríthat, és kényelmesen elintézheti a műtét előtti teendőket. Ezenkívül életmódbeli tanácsokkal is támogatjuk, hogy az operáció napjára valóban felkészülten érkezzen.

MI TÖRTÉNIK A PLASZTIKAI MŰTÉT ALATT? 

Operációinkat jellemzően altatásban, bizonyos esetekben pedig helyi érzéstelenítéssel végezzük. Amennyiben a beavatkozás megkívánja, úgy a műtétet követően Önnek egy éjszakát szükséges magánkórházunkban töltenie, ahol színvonalas ellátással és a pihenésre tökéletesen alkalmas környezetben várjuk.

A PLASZTIKAI BEAVATKOZÁSOK ÁRA 

Az aktuális plasztikai beavatkozások árai elérhetők az árak menüpont alatt.

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT? 

Forduljon bizalommal a Dr. Rose Magánkórház orvosaihoz.