Image
4 plasztikai sebész
Több mint 10 év, több mint 10 000 plasztikai műtét

Ők négyen a plasztikai sebészeink. Több mint 10 000 elégedett mosolyt kaptak azoktól, akiket szebbé, magabiztosabbá és vonzóbbá varázsoltak. Bízza ránk magát, ha plasztikai műtétet tervez: a Dr. Rose Magánkórház szakmai hátterével, exkluzív környezetben, tapasztalt plasztikai sebészekkel, a legmodernebb technikákkal, eljárásokkal várjuk.

Plasztikai sebészet

Kiváló plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk plasztikai részlegünkön. A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása.

Hospital Reception

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Rólunk mondták

 • Image
  Kéky Kira

  Eszméletlen jó fejek a nővérek, annyira kedvesek, olyan mosolygósak, annyira segítőkészek voltak, kérés nélkül is jöttek és érdeklődtek, hogy kérek-e valamit, fáj-e valamim, adjanak-e valamit, elég-volt-e a vacsora, ízlett-e a vacsora.

  Kéky Kira

 • A kórházban töltött napok kellemesen teltek, mindenki törekedett a kényelmemre. A recepción kedvesek és jól tájékozottak a hölgyek. A tanácsadónő határozott és kellemes személyisége pedig nagyon megnyugtatóan hatott rám a műtét szervezése kapcsán. Nem tudtam tőle olyat kérdezni, amit ne tudna, mindig nagyon közvetlen és kedves volt, ugyanezt tudom elmondani a Doktor úrral rendelő asszisztens hölgyről is, kedves és közvetlen. A műtő team szintén nagyon profi, jól összeszokott csapat,

 • Több konzultáción voltam, de egyértelműen a Dr. Rose-t fogom választani a műtétem helyszínéül. A kollégák nagyon kedvesek és profik, azonnal megbíztam az orvosban is, nagyon alapos volt és részletesen tájékoztatott. A tanácsadónő kedvességét, tájékoztatását és alaposságát is szeretném kiemelni. Köszönöm! 

 • Minden tökéletes volt, nagyon köszönöm! 

 • Gyönyörű melleket varázsolt nekem a Dr. Molnár Béla Ákos, mivel a természet nem gondoskodott erről. Mind emberileg, mind szakmailag végtelenül korrekt és profi. Mindenkinek szívből ajánlom. A humora pedig elsöprő! 

  N. E.

 • Nagyon hálás vagyok a Dr. Gacs Jánosnak a precíz, alapos munkája miatt és nagy köszönettel tartozom neki, hogy megszabadított a bőrfeleslegtől és visszakaptam a tiszta látásomat és ami még különleges hab a tortán, hogy a műtéti beavatkozásnak szinte nyoma sem maradt az arcomon, szép, és esztétikailag is kifogástalan lett az eredmény, hegek nélkül. Jó szívvel ajánlom a doktor urat, akinek tudása ezen kívül még számos szakterületre is kiterjed.

  G. I.

 • Dr. Molnár István nagyszerű ember, ahogy ezt már sejteni lehetett az első találkozásunk alkalmával is. Magasan képzett, lelkiismeretes és megbízható, igazi profi. Megértő, türelmes és alapos orvost találni nagyon nehéz, de olyat, aki egy legalább ennyire lelkes és professzionális társasággal dolgozik együtt, szinte lehetetlen. A sebészemet egy barátságos és segítőkész csapat támogatja. A nővérek is fantasztikusak voltak, nem tudtam olyat kérni tőlük, amit ne tettek volna meg azért, hogy jobban érezzem magam. A kórházi szobám leginkább egy spa-hoz hasonlított, de semmiképpen sem emlékeztetett egy kórteremre. Teljesen felszerelt, ultramodern és gyönyörű tiszta volt. Dr. Molnár István tökéletes munkát végzett, a hozzáállása és a szakértelme minden képzeletemet felülmúlt. Az operáció sikeres volt, a végeredmény szép és természetes, pontosan amilyenre vágytam.

  Balog Györgyi

 • A mellnagyobbításom kapcsán elsősorban Dr. Sobor György plasztikai sebészt és csapatát említeném. Mindenki nagyon kedves volt, és nagyon megnyugtató volt a jelenlétük. Amikor a műtőbe kísértek, akkor is a műtősök végtelen kedvességgel álltak hozzám és kérdéseimhez, aminek köszönhetően teljesen nyugodtan vártam a műtétet. Az első kontroll után láttam a mellnagyobbításom eredményét és nagyon elégedett vagyok a doktor úr munkájával.

  dr. Péli Erika, ügyvéd

 • Dr. Sobor György úr a legjobb döntés volt! Kedves, segítőkész ápolók, kiváló klinika. Csak ajánlani tudom! Bármikor újra visszamennék.