Image
Nyári plasztikai műtét ajánlat
Mellplasztikai műtétek akár 700.000 Ft kedvezménnyel

Nyári mellplasztikai műtétek most jelentős kedvezménnyel. Ismerje meg lehetőségeit ingyenes konzultációnkon! 

Image
4 plasztikai sebész
Több mint 10 év, több mint 10 000 plasztikai műtét

Ők négyen a plasztikai sebészeink. Több mint 10 000 elégedett mosolyt kaptak azoktól, akiket szebbé, magabiztosabbá és vonzóbbá varázsoltak. Bízza ránk magát, ha plasztikai műtétet tervez: a Dr. Rose Magánkórház szakmai hátterével, exkluzív környezetben, tapasztalt plasztikai sebészekkel, a legmodernebb technikákkal, eljárásokkal várjuk.

Plasztikai sebészet

Kiváló plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk plasztikai részlegünkön. A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása.

MILYEN PLASZTIKAI BEAVATKOZÁSOKAT VÉGZÜNK?

MELLPLASZTIKA 

Ha a mellei formáján vagy esetleg méretén szeretne változtatni, akkor a mellplasztika jelenti a megoldást. A vágyott forma és méret elérhető plasztikai sebészeink segítségével. Az előzetes konzultációt követően egy személyre szabott kezelési terv felállításával segítjük, hogy a kívánt testkép köszönjön vissza a tükörből.

Magánkórházunkban mellnagyobbító és mellkisebbítő, illetve mellfelvarró és férfi mellizom-nagyobbító beavatkozásokat egyaránt végzünk. Azonban kombinált mellplasztikára is lehetősége nyílik – ilyenkor a mellfelvarrást és az implantátum beültetését egyetlen műtét alkalmával elvégezzük.

Bővebb információk a mellplasztikai beavatkozásokról >>

TESTPLASZTIKA 

Akár a kor, a várandósság vagy a testsúlyingadozás hagy nyomot a testen, az esztétikus látvány testplasztika segítségével újra megteremthető. Plasztikai sebészeink a legkorszerűbb eljárásokkal és végleges alakformáló technikákkal gondoskodnak az ideális testkép eléréséről. 

Hasplasztikai, combplasztikai és vádliplasztikai, illetve további területeket érintő beavatkozásokat is végzünk. Természetesen, ha kifejezetten zsírleszívásra van szüksége, abban is készséggel állunk a rendelkezésére. 

Bővebb információk a testplasztikai beavatkozásokról >>

ARCPLASZTIKA 

Az arcplasztikai beavatkozások azok számára lehet ideális választás, akik fiatalabb megjelenésre és feszesebb arcvonásokra vágynak. Sajnos az öregedés jelei egy idő után már semmilyen arcápoló készítménnyel vagy esztétikai beavatkozással nem javíthatók jelentősen, ezért ilyenkor  a plasztikai sebészet nyújthat hosszú távon is valóban látványos eredményt. Szakorvosainkkal kizárólag a legmodernebb sebészeti eljárásokkal dolgozunk.

Magánkórházunkban az arcfelvarráson kívül szemhéj- és orrplasztikai, továbbá fül- és nyakplasztikai beavatkozások is elérhetők. Érdemes kiemelni a saját zsírral való feltöltést is, amely természetes módon, mesterséges hatóanyagok nélkül segít elérni a fiatalos arcvonásokat. Jelentkezzen ingyenes konzultációra, és tudjon meg többet a beavatkozásokról!

Bővebb információk az arcplasztikai beavatkozásokról >>

MIKOR INDOKOLT A PLASZTIKAI MŰTÉT? 

Ha nem elégedett a testképével, és végleges megoldást keres a megváltoztatására, akkor a plasztikai műtét hozhatja el újra a fiatalos és vonzó külsőt. Szakképzett, tapasztalt orvosaink először is felmérik az igényeit, majd felvázolják az operáció várható eredményét. Természetesen az első konzultációnkat követően is bármikor bizalommal fordulhat hozzánk a kérdéseivel.

Amennyiben még nem biztos benne, hogy a plasztikai beavatkozás jelenti-e a legideálisabb választást, akkor is várjuk ingyenes konzultációnkon, hogy megismerje a lehetőségeket és a várható összképet.

MI TÖRTÉNIK AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓN? 

Plasztikai sebészünk személyes konzultáció során vizsgálja meg Önt, és a referenciái alapján megmutatja, milyen lesz a legjobb várható végeredmény. Ha a műtét mellett dönt, kollégáinkkal személyre szabottan ismertetjük a lehetőségeket, illetve elmagyarázzuk a különböző műtéti technikákat is. Célunk, hogy Ön pontosan tisztában legyen az operáció menetével, és felkészítsük a beavatkozás napjára.

Szakorvosainkkal mindenben segítünk, hogy az operációt követően minél hamarabb felépüljön. Tanácsokat adunk a pihenési idővel és akár a táplálkozással kapcsolatban is, hogy a lehető legrövidebb időn belül visszatérhessen a megszokott napirendje.

FELKÉSZÜLÉS A MŰTÉTRE PLASZTIKAI SEBÉSZEINK SEGÍTSÉGÉVEL 

A plasztikai beavatkozások előtt – akárcsak a többi műtét esetében – Ön egy teljes körű kivizsgáláson vesz részt, amely a laborvizsgálatokat és szükség esetén az EKG vizsgálatot és a röntgenvizsgálatot is magában foglalja. Bizonyos operációk előtt pedig ultrahang és mammográfia készítésére is sort kell keríteni.

Magánkórházunkban természetesen minden szükséges vizsgálatot egy időben elvégzünk, így Ön rengeteget időt megtakaríthat, és kényelmesen elintézheti a műtét előtti teendőket. Ezenkívül életmódbeli tanácsokkal is támogatjuk, hogy az operáció napjára valóban felkészülten érkezzen.

MI TÖRTÉNIK A PLASZTIKAI MŰTÉT ALATT? 

Operációinkat jellemzően altatásban, bizonyos esetekben pedig helyi érzéstelenítéssel végezzük. Amennyiben a beavatkozás megkívánja, úgy a műtétet követően Önnek egy éjszakát szükséges magánkórházunkban töltenie, ahol színvonalas ellátással és a pihenésre tökéletesen alkalmas környezetben várjuk.

A PLASZTIKAI BEAVATKOZÁSOK ÁRA 

Az aktuális plasztikai beavatkozások árai elérhetők az árak menüpont alatt.

Miért döntsön a Dr. Rose Magánkórház mellett? 

 • Tapasztalt plasztikai sebészekkel várjuk. Sebészeink a plasztikai műtétek területén kiemelt szakértelemmel rendelkeznek, magánkórházunkban a legjobb kezekben lesz.
 • Személyre szabottan segítünk. Konzultációnk során pontosan felmérjük az igényeit és elvárásait, majd egyénre szabott kezelési tervet készítünk az optimális végeredmény érdekében.
 • Empatikusan és türelmesen segítünk. Munkánkat végig az empátia és a segítőkészség jellemzi.
 • Exkluzív környezet. Prémium színvonalú fekvőbeteg részlegünkön 3 műtő és 24, minden igényt kielégítő betegszoba – 33 betegággyal – áll pácienseink rendelkezésére. A legmagasabb szakmai színvonal találkozik a gyógyulást segítő egyedi környezettel, ahol biztonságban és nyugalomban gyógyulhat.

Plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a Dr. Rose Magánkórház orvosaihoz.

 

Hospital Reception

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra!

Nyári mellplasztikai műtétek kedvezménnyel

Mellplasztikai műtétek akár 700.000 Ft kedvezménnyel

Rólunk mondták

 • Fantasztikus élményem van ezzel a magánkórházzal. A plasztikai műtétem bőven felülmúlta a várakozásokat, sokkal szebb lett, mint amit elképzeltem. Dr. Gacs János nemcsak zseniális szakember, de rettentő szimpatikus is :) A nővérek aranyosak, gondoskodóak, a hely nagyon igényes és tiszta. A következő műtétem is csak itt, sehol máshol. Nagyon-nagyon ajánlom!

  K. Noémi

 • Dr. Molnár Istvánnak hálásan köszönöm a megértő segítségét és megnyugtató szavait. A Dr. Rose mindig biztonságot ad azzal, amit nyújtanak. Köszönöm. 

 • Szervezett szakértelem és jó ízlés jellemzi.  Legközelebbi rokonaimnak és barátaimnak ajánlom. Dr. Molnár Béla Ákos zseniális. Az életemet rábíznám. Ápolónők mind kedvesek és segítenek. A szobák páratlanok. A választható ételek kiválóak. A kapcsolattartó kolléga pontos, kedves, mindenről tájékoztat. Sor került nem várt hirtelen beavatkozásra a műtét után. A forró vonalon a Doktor úrral konzultáltam éjjel egykor, reggel 8-kor újra megműtöttek, minden akadály nélkül. A legnagyobb biztonságban, luxusban. A végeredmény csodálatos. Az árszínvonal összességében érthető.

 • Dr. Sobor György kiváló professzionális szakember. Egyedi inkább személyre szabott diszkrét konzultáció, orvos mellett hiányos öltözékben is úgy éreztem magam, mintha mi sem lenne természetesebb. A műtét kiemelkedő körülmények között zajlott, megbízható, felkészült kollégákkal. Az eredmény pedig életminőségbeli javulást okozott. Az 5 csillag is kevés. Ha valaki esetlegesen orvos választáson gondolkozik, mindenképp beszéljen elsők között a doktor úrral.

  T. Barbara

 • Image
  Kéky Kira

  Eszméletlen jó fejek a nővérek, annyira kedvesek, olyan mosolygósak, annyira segítőkészek voltak, kérés nélkül is jöttek és érdeklődtek, hogy kérek-e valamit, fáj-e valamim, adjanak-e valamit, elég-volt-e a vacsora, ízlett-e a vacsora.

  Kéky Kira

 • A kórházban töltött napok kellemesen teltek, mindenki törekedett a kényelmemre. A recepción kedvesek és jól tájékozottak a hölgyek. A tanácsadónő határozott és kellemes személyisége pedig nagyon megnyugtatóan hatott rám a műtét szervezése kapcsán. Nem tudtam tőle olyat kérdezni, amit ne tudna, mindig nagyon közvetlen és kedves volt, ugyanezt tudom elmondani a Doktor úrral rendelő asszisztens hölgyről is, kedves és közvetlen. A műtő team szintén nagyon profi, jól összeszokott csapat,

 • Több konzultáción voltam, de egyértelműen a Dr. Rose-t fogom választani a műtétem helyszínéül. A kollégák nagyon kedvesek és profik, azonnal megbíztam az orvosban is, nagyon alapos volt és részletesen tájékoztatott. A tanácsadónő kedvességét, tájékoztatását és alaposságát is szeretném kiemelni. Köszönöm! 

 • Minden tökéletes volt, nagyon köszönöm! 

 • Gyönyörű melleket varázsolt nekem a Dr. Molnár Béla Ákos, mivel a természet nem gondoskodott erről. Mind emberileg, mind szakmailag végtelenül korrekt és profi. Mindenkinek szívből ajánlom. A humora pedig elsöprő! 

  N. E.

 • Nagyon hálás vagyok a Dr. Gacs Jánosnak a precíz, alapos munkája miatt és nagy köszönettel tartozom neki, hogy megszabadított a bőrfeleslegtől és visszakaptam a tiszta látásomat és ami még különleges hab a tortán, hogy a műtéti beavatkozásnak szinte nyoma sem maradt az arcomon, szép, és esztétikailag is kifogástalan lett az eredmény, hegek nélkül. Jó szívvel ajánlom a doktor urat, akinek tudása ezen kívül még számos szakterületre is kiterjed.

  G. I.

 • Dr. Molnár István nagyszerű ember, ahogy ezt már sejteni lehetett az első találkozásunk alkalmával is. Magasan képzett, lelkiismeretes és megbízható, igazi profi. Megértő, türelmes és alapos orvost találni nagyon nehéz, de olyat, aki egy legalább ennyire lelkes és professzionális társasággal dolgozik együtt, szinte lehetetlen. A sebészemet egy barátságos és segítőkész csapat támogatja. A nővérek is fantasztikusak voltak, nem tudtam olyat kérni tőlük, amit ne tettek volna meg azért, hogy jobban érezzem magam. A kórházi szobám leginkább egy spa-hoz hasonlított, de semmiképpen sem emlékeztetett egy kórteremre. Teljesen felszerelt, ultramodern és gyönyörű tiszta volt. Dr. Molnár István tökéletes munkát végzett, a hozzáállása és a szakértelme minden képzeletemet felülmúlt. Az operáció sikeres volt, a végeredmény szép és természetes, pontosan amilyenre vágytam.

  Balog Györgyi

 • A mellnagyobbításom kapcsán elsősorban Dr. Sobor György plasztikai sebészt és csapatát említeném. Mindenki nagyon kedves volt, és nagyon megnyugtató volt a jelenlétük. Amikor a műtőbe kísértek, akkor is a műtősök végtelen kedvességgel álltak hozzám és kérdéseimhez, aminek köszönhetően teljesen nyugodtan vártam a műtétet. Az első kontroll után láttam a mellnagyobbításom eredményét és nagyon elégedett vagyok a doktor úr munkájával.

  dr. Péli Erika, ügyvéd

 • Dr. Sobor György úr a legjobb döntés volt! Kedves, segítőkész ápolók, kiváló klinika. Csak ajánlani tudom! Bármikor újra visszamennék.