Árak

Transzparens árazás, kiváló ár-érték arány – ismerje meg részletes árlistánkat, ajánlatainkat és a fizetési lehetőségeket!

Plasztikai műtét ajánlatunk

Ha plasztikai műtéten gondolkodik most 20% kedvezménnyel várjuk és egy prémium hialuronsavas, oxigenizáló, ránctalanító Esthederm INTENSIVE HYALURONIC arckezeléssel is megajándékozzuk! Az Institut Esthederm kozmetikai kezelései lehetőséget nyújtanak arra, hogy a felgyorsult, rohanó világunkban megálljunk egy pillanatra, kikapcsolódjunk és hosszútávon megőrizzük bőrünk fiatalságát.

Esthederm promó

Az ajánlat a Dr. Rose Magánkórházban (Budapest Plasztikai Intézet) 2021. június 1 és 30. közötti konzultáción részt vevő pácienseinkre vonatkozik, 900.000 Ft feletti plasztikai műtét esetén, a teljes szolgáltatási díj 2021. június 30-ig történő befizetése, valamint 2021. július 30-ig elvégzett műtét esetén. Az ajánlat a nőgyógyászati plasztikai műtétekre nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön kollégáinknál! Jelen akció visszavonásig érvényes.

Ajánlatunk Esthederm orvos-esztétikai arckezelésekre

A Dr. Rose Magánkórházban új orvos-esztétikai szolgáltatással várjuk pácienseinket – az Institut Esthederm esztétikai kezelések a tudományon és a laboratóriumokban kifejlesztett formulákon alapulnak, az ökobiológiát állítva az esztétika szolgálatába. Azoknak, akik igénybe veszik nálunk valamelyik kezelést, személyre szabott bőrápolási mintacsomagot adunk ajándékba a készlet erejéig!

Esthederm promó