Fizetési lehetőségek

Transzparens árazás, kiváló ár-érték arány – ismerje meg részletes árlistánkat, ajánlatainkat és a fizetési lehetőségeket! Tudjon meg többet biztosító és ellátásszervező partnereinkről!

Fizetési lehetőségek

Az Ön kényelmét szem előtt tartva Önnek lehetősége van készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt, de számláját rendezheti egészségpénztári befizetése terhére, biztosítóján keresztül és SZÉP kártyával is.

A fizetés kórházunk 6. vagy 8. emeleti recepcióján történik a vizsgálatokat követően, ahol munkatársaink kiállítják Önnek a végszámlát.

Árainkat forintban határoztuk meg, de lehetőség van bizonyos valutákban történő fizetésre is. Aktuális árfolyamunkról recepciós munkatársaink tudnak felvilágosítást adni. 

Kórházunk nem áll szerződéses jogviszonyban az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral, ezért OEP térítést nem vesz igénybe. Magyar TAJ kártyával rendelkező pácienseink számára azonban kedvezményes árlista alapján biztosítjuk szolgáltatásainkat, amennyiben nem nemzetközi biztosítón keresztül, hanem készpénzben, vagy bankkártyával rendezik az igénybe vett szolgáltatás ellenértékét. Amennyiben Ön rendelkezik nemzetközi biztosítással, kérjük, bejelentkezéskor jelezze azt kollégáinknak. Munkatársaink szívesen segítenek és felveszik a kapcsolatot az Ön biztosítójával.

Műtéti beavatkozások esetén a meghatározott foglalót előre szükséges fizetni, kollégáink így véglegesítik az előzetesen lefoglalt időpontot. A beavatkozás díjának fennmaradó részét legkésőbb a műtét napján, megérkezéskor kérjük rendezni. A felmerült többletköltségek a kórházból való távozás napján kerülnek számlázásra. A műtéti díjban nem szereplő egyéb költségek tekintetében a hatályos és közzétett árlistánk árai érvényesek.

Fizetési módok:

  • Készpénz (HUF, EUR)
  • Bankkártya (HUF, EUR), (AMEX bankkártya elfogadására nincs lehetőség)
  • Egészségpénztáron keresztül (esztétikai szolgáltatások esetén kérjük egyeztessen kollégáinkkal)
  • SZÉP kártya (esztétikai és szakorvosi szolgáltatások esetén a kártya elfogadására nincs lehetőség, egyéb szolgáltatás esetén kérjük egyeztessen kollégáinkkal) 
  •