Image
Gyermek ellátás
Komplex gyermekellátás a Dr. Rose-ban

Általános gyermekgyógyászat, 14 gyermek szakrendelés, éves kártyák és szűrővizsgálatok - gyerekekre szabva

Gyermekellátás

Kórházunkban kiemelt terület a gyermekgyógyászat, a legmagasabb szakmai színvonalon biztosítjuk a teljes körű ellátást a születéstől a felnőttkor eléréséig.

Gyermekgyógyászati alapellátás

A Dr. Rose Magánkórházban történő szülések alkalmával minden esetben az újszülöttek ellátására specializálódott neonatológus szakorvosok működnek közre, akik a legnagyobb gyakorlattal rendelkeznek a születés körüli és azt követő időszakban esetlegesen felmerülő eltérések felismerésében és ellátásában. Csecsemő- és gyermekkorban gyakorlott gyermekgyógyász szakorvosaink nyomon követik a fejlődés menetét és a táplálással, védőoltásokkal, életmóddal, közösséggel kapcsolatosan korszerű és tudományosan megalapozott útmutatást adnak a szülőknek, lehetővé téve ezáltal a nem várt kórállapotok megelőzését, korai felismerését és kezelését. A rendszeres és életkorhoz kötött vizsgálatokkal számos gyermekkorban előforduló elváltozás időben észlelhető, és megfelelő kezeléssel a későbbi rendellenességek megelőzhetők.

Gyermekgyógyászati szakterületek

Az általános gyermekgyógyászati alapellátáson túl a legtöbb szakterületre kiterjedő, átfogó ellátást nyújtunk kifejezetten gyermekek részére. Ennek megfelelően lehetőség van gasztroenterológiai, pulmonológiai, allergológiai, bőrgyógyászati, kardiológiai, endokrinológiai, diabetológiai, genetikai, nefrológiai, sebészeti, szemészeti, fül-orr-gégészeti, radiológiai, ortopédiai gyermekgyógyászati szakterületek igénybe vételére.

Gyermek éves kártyák

Gyermekgyógyászati éves kártyáinkat a gyermekek különböző korcsoportjainak megfelelő speciális szempontok alapján építettük fel. A kártyák minden olyan prevenciós és állapotfelmérő vizsgálatot tartalmaznak, amelyek hosszú távon hatással lehetnek az egészséges fejlődésre.
Éves csomagjaink egyik előnye, hogy konstrukciótól függően korlátlan kórházi és szükség esetén otthoni gyermekorvosi vizsgálatot is tartalmaznak.

Gyermek szűrővizsgálatok

Gyermekek részére kialakított szűrőcsomagjainkban olyan gyermekkorban előforduló betegségek korai felismerésére van lehetőség, melyek segítségével népbetegségeknek számító későbbi kórállapotok megelőzésére, korai felismerésére és kezelésére nyílik lehetőség. A Dr. Rose Magánkórház lehetőséget nyújt az egyes életkorokban ajánlatos alap szűrővizsgálatokon túl sajátos problémákra fókuszáló szűrésekre, mint pl. a szülő-gyermek kapcsolatban, a viselkedésszabályozásban mutatkozó zavarok, allergiás betegségek, asztma, vagy az endokrin- és anyagcsere működés kórállapotainak kimutatására alkalmas csomagok.