A Dr. Rose Magánkórház képekben

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28260.jpg

Életünk bármely szakaszában is vagyunk, a legfontosabb, hogy egészségünket biztonságban tudjuk. Legyen szó családtervezésről, szülésről, gyermekgyógyászatról, műtéti beavatkozásokról vagy akár egy szakvizsgálatról, a magas szintű ellátás és a gyógyulást segítő minőségi környezet elengedhetetlen.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28650.jpg

A Dr. Rose Magánkórházban több mint 40 szakterületen várjuk pácienseinket. Szakrendeléseink gyorsan, akár azonnal is elérhetők és rugalmasan alkalmazkodnak pácienseink időbeosztásához

Image
Szív UH

Korszerű diagnosztikai eszközparkunk segítségével a laboratóriumi, képalkotó és egyéb diagnosztikai vizsgálatok nagy részét kórházunkban végezzük, ezzel is kényelmesebbé és gyorsabbá téve a szükséges vizsgálatokat

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28098.jpg

Kórházunkban az egynapos és a többnapos sebészeti ellátásra egyaránt lehetőség van. Az általános sebészeti, mint a hasi, epehólyag, sérv, pajzsmirigy, emlő, visszér és proktológiai beavatkozások mellett nőgyógyászati, urológiai és fül-orr-gégészeti műtéteket is végzünk.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28145.jpg

A legmagasabb szakmai színvonal találkozik a gyógyulást segítő exkluzív környezettel, ahol biztonságban és nyugalomban gyógyulhat.

Image
Műtétek, felvőbeteg részleg

Prémium színvonalú fekvőbeteg részlegünkön 3 tökéletesen felszerelt műtő és 25 betegágy áll pácienseink rendelkezésére.

Image
Dr. Rose Magánkórház

A Dr. Rose Magánkórház éves kártyás csomagjaival biztonságos és kiszámítható megoldást nyújtunk ügyfeleink és családtagjaik számára. Teljes körű, prémium színvonalú egészségügyi ellátást biztosítunk a preventív szűrővizsgálatoktól a tünetek kivizsgálásán át a megbetegedések kezeléséig.

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose28988.jpg

A Dr. Rose Magánkórházban kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, azaz a betegségek megelőzésére és korai felismerésére. A rendszeres szűrővizsgálatnak kiemelt szerepe van, hiszen az időben felismert betegségek nagyobb eséllyel gyógyíthatók, vagy rendszeres kezeléssel, kontrollvizsgálatokkal a szövődmények megelőzhetők.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28334.jpg

Pácienseink számára személyre szabottan alakítjuk ki és szervezzük meg a szükséges vizsgálatokat és azokat egy helyen és időben végezzük el.

Image
Gyermekgyógyászat

A Dr. Rose Magánkórházban kiemelt területként kezeljük a gyermekgyógyászati ellátást, kis pácienseink számára a legmagasabb szakmai színvonalon biztosítjuk a teljes körű ellátást a születéstől a felnőttkor eléréséig.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose27919.jpg

Szülészeti részlegünk valódi alternatívát kínál azok számára, akik szívesen választanák az otthonszülés szabadságát, de nem akarják nélkülözni a kórházi orvosi háttér nyújtotta biztonságot sem.

Image
Szülészet

A szülés egy nő életének meghatározó pillanata. A Dr. Rose Magánkórházban szakmailag felkészült csapattal, maximális odafigyeléssel és meghitt körülményekkel várjuk a babavárás előtt álló családokat, hogy a családtervezés első gondolatától kezdve a gyermek megszületéséig tartó különleges időszak egy valódi élménnyé válhasson.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28015.jpg

A családtervezés során kivizsgáljuk, milyen rizikófaktorok, kockázati tényezők merülhetnek fel a gyermeket tervező pár esetében. Felmérjük, van-e olyan genetikai rendellenesség, örökletes betegség a családban, amely a későbbiekben speciális szűrővizsgálatok elvégzését teszi szükségessé.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28491.jpg

Terhesgondozási csomagjaink teljes körű szolgáltatást biztosítanak a leendő édesanyák számára. A terhesség során szükséges minden vizsgálatot a Magánkórházunkban végzünk el, megkímélve a várandósokat a várakozás és az utazások kellemetlenségeitől.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28540.jpg

A terhesség során szükséges minden vizsgálatot a Magánkórházunkban végzünk el, megkímélve a várandósokat a várakozás és az utazások kellemetlenségeitől. Csomagjaink nem csak a kötelező és ajánlott vizsgálatokat foglalják magukban, de kollégáink tanácsadással és felkészítő programokkal is segítik a leendő szülőket, hogy a baba érkezésére már minden szükséges ismerettel rendelkezzenek.

Image
Ortopédia

A Dr. Rose Magánkórházban kiemelt ortopédiai részleggel várjuk a mozgásszervi problémákból gyógyulni vágyókat. Szakrendeléseinken kiváló ortopéd szakorvosok és korszerű diagnosztikai eljárások segítségével állítható fel a pontos diagnózis.

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose29132.jpg

Komplex probléma esetén szakorvosaink egymással együttműködve, konzílium keretében döntenek a kezelések megfelelő menetéről, a szükséges vizsgálatokról, terápiákról.

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose28927.jpg

Kiváló plasztikai sebészekkel és a legmodernebb műtéti eljárásokkal várjuk plasztikai részlegünkön. A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása.

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose29335.jpg

A 21. század munkavállalói új technológiákkal, munkakörökkel és ezáltal a korábbiaktól eltérő munkahelyi körülményekkel és kockázatokkal szembesülnek. Ezen változásokhoz alkalmazkodva a Dr. Rose Magánkórház a cégek munkavállalói számára emelt szintű, rugalmas és testreszabott egészségügyi- és foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokat alakított ki.

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose29294.jpg

Az elmúlt két évtizedben az európai országok túlnyomó részében, így hazánkban is olyan gazdasági, technológiai változások sora zajlott le, amelyek alapjaiban változtatták meg a munka világát.

Image
COVID-19 utáni szűrővizsgálat gyermekek részére

Az általános gyermekgyógyászati alapellátáson túl a legtöbb szakterületre kiterjedő, átfogó ellátást nyújtunk kifejezetten gyermekek részére.

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose29437.jpg

Kis pácienseinket az általános gyermekgyógyászat mellett minden szakterületen kifejezetten gyermekek számára kialakított szakrendelésekkel várjuk.

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose29372.jpg

Mi, a Dr. Rose Magánkórház munkatársai tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a sikeres orvosi beavatkozások mellett szükséges, hogy a lélek megnyugodjon, feltöltődjön

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose29286.jpg

40 szakrendeléssel, a legmodernebb technológiával és diagnosztikai eszközparkkal, 3 tökéletesen felszerelt műtővel, 25 ágyas fekvőbeteg részleggel, valamint a legjobb orvosokkal várjuk Önt a Dr. Rose Magánkórház exkluzív világában

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose28896.jpg

Menedzserszűrés csomagjainkban szakorvosi, képalkotó, laboratóriumi és diagnosztikai vizsgálatok segítségével mérjük fel a munkavállalók egészségügyi állapotát.

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose28850.jpg

A szakorvosi összefoglaló a vizsgálati eredmények mellett tartalmazza az egészség megőrzéséhez szükséges további lépéseket is.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28719.jpg

Kiváló orvosaink sok éves szakmai tapasztalattal és maximális empátiával állnak rendelkezésére. Komplex probléma esetén szakorvosaink egymással együttműködve, konzílium keretében döntenek a kezelések megfelelő menetéről, a szükséges vizsgálatokról

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28695.jpg

Preventív szemléletű Magánkórházként fontosnak tartjuk, hogy a kártyáinkban kiemelkedő helyet kapjon egy átfogó, egy helyszínen, egy időpontban elvégzett menedzserszűrés.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28301.jpg

A teljes körű kivizsgálást tartalmazó menedzserszűréseink mellett egy-egy területre, illetve betegségcsoportra fókuszáló szűrővizsgálatok, valamint az évente javasolt nőgyógyászati-, urológiai- és bőrgyógyászati szűrővizsgálatok is elérhetőek.

Image
200808 BAR PHO Dr.Rose28224.jpg

Ügyfeleink családtagjai számára is biztonságot nyújtunk, amennyiben egészségügyi ellátást igényelnek.

Image
200809 BAR PHO Dr. Rose29674.jpg

Dr. Rose Magánkórház - Budapest