Szűrővizsgálatok

A Dr. Rose Magánkórházban kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, azaz a betegségek megelőzésére és korai felismerésére. A rendszeres szűrővizsgálatnak kiemelt szerepe van, hiszen az időben felismert betegségek nagyobb eséllyel gyógyíthatók, vagy rendszeres kezeléssel, kontrollvizsgálatokkal a szövődmények megelőzhetők. A teljes körű kivizsgálást tartalmazó menedzserszűréseink mellett egy-egy területre, illetve betegségcsoportra fókuszáló szűrővizsgálatok, valamint az évente javasolt nőgyógyászati-, urológiai- és bőrgyógyászati  szűrővizsgálatok is elérhetőek.

Pácienseink számára személyre szabottan alakítjuk ki és szervezzük meg a szükséges vizsgálatokat és azokat egy helyen és időben végezzük el.

Menedzserszűrések

Átfogó menedzserszűrés csomagjainkban a rosszindulatú daganatok, szív- és érrendszeri betegségek valamint az anyagcserezavarok kivizsgálására helyezzük a hangsúlyt, figyelembe véve felgyorsult életünk és a stressz okozta extra terheléseket. Mindegyik menedzser szűrővizsgálati csomagunk tartalmaz szakorvosi, képalkotó, laboratóriumi és diagnosztikai vizsgálatokat is. A vizsgálati eredményekről szakorvosi összefoglalót készítünk, amely alapján pácienseink áttekintő képet kapnak az egészségi állapotukról és az egészségük megőrzéséhez szükséges további teendőkről.

Ügyfeleink részére 3 különböző menedzserszűrés csomagot kínálunk, amelynek összehasonlító táblázata ITT elérhető.

Specifikus szűrővizsgálatok

Célzott, specifikus szűrőcsomagjainkban egy-egy területre, tünetegyüttesre, illetve betegségcsoportra koncentrálunk.

Szűrővizsgálatok gyermekek részére

Gyermekek részére az egyes életkorokban javasolt alap szűrővizsgálatokon túl olyan speciális problémákat vizsgáló szűrőcsomagjaink is rendelkezésre állnak, mint a szülő-gyermek kapcsolatban, a viselkedésszabályozásban mutatkozó zavarok, allergiás betegségek, asztma, vagy az endokrin- és anyagcsere betegségek.