Dr. Jurás Erzsébet

Belgyógyász, foglalkozás - egészségügyi szakorvos, aneszteziológus

Gyermekkorom óta készültem az orvosi pályára. Így első szakmám általános ápolónő lett. Az ápolónő-tanulók országos szakmai tanulmányi versenyén az első 10 között végeztem, ezért felvételt nyertem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemre. 1986-ban, summa cum laude végeztem.
Orvosi munkámat hivatásomnak tekintem, bármely szakterületemen is dolgozom - akár mint belgyógyász, akár mint foglalkozás-egészségügyi orvos, korábban többnyire aneszteziológus. 26 év a Jahn Ferenc Dél-pesti kórház intenzív osztályán töltött idő után a DrRose magánkórházban kezdtem dolgozni. Évekig teljes munkaidőben, jelenleg részállásban: mert eggyé forrtam lelkemben az intézménnyel.


Szívesen veszem igénybe orvoskollégáim segítségét, tapasztalatát nehéz és összetett esetek megoldásakor. Hiszem, hogy a betegek komplex egészségügyi ellátása csak testi-lelki helyzetük ismeretével, megfelelő odafigyeléssel, megértéssel lehetséges. Nagyon kedvelem a természetet, kirándulásokat és vonzódom a művészetek felé. A kevés szabadidőmben, ami adódik ezekkel foglalkozom.


Nyelvismeret: angol, orosz 

Dr. Jurás Erzsébet

Rendelési idő

Szerda
16.00 - 20.00

Beszélt nyelvek

  • Angol,
  • Orosz