Dr. Patai Beatrix

Belgyógyász, foglalkozás - egészségügyi szakorvos

Dr. Patai Beatrix, Belgyógyász, Hatóság által kijelölt Repülőorvos, Foglalkozás-egészségügyi szakorvos.

Dr. Patai Beatrix Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett, majd 2007-2013-ig a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház belgyógyászati, kardiológiai, gastroenterológiai és sürgősségi osztályán szerzett tapasztalatokat.  2012-ben tette le a belgyógyászati szakvizsgát.

2012 - 2017-ig belgyógyászként és üzemorvosként dolgozott a Magyar Légiforgalmi Szolgálatnál. Részben ez a környezet inspirálta egy újabb szakterület felé való érdeklődésre és a repülőorvosi engedély megszerzésére. Másfelől kereskedelmi kapitány unokatestvére munkája volt az ami  érdekessé és még vonzóbbá tette számára  a repülőorvosi hivatást. 2014-ben Repülőorvosi minősítést szerzett a 2. Egészségügyi osztály, LAPL és légiutaskísérők vizsgálatára.

2014 novemberében European School of Aviation Medicine Lufthansa Germain Airlines -Advance course- haladó repülőorvosi tanfolyamát is elvégezte  Frankfurtban, ezzel repülőorvosi minősítését az 1. és 3. Egészségügyi osztályra egészítette ki.

A HungaroControlnál eltöltött közel 5 éves periódus alatt, a légügyben dolgozó több száz páciens gondozásából kifolyólag sokrétű tapasztalatot szerzett, számos barátság alakult ki a kollégákkal.

2015 - ben foglalkozás-egészségügyi szakvizsgát is megszerezte.

Napjainkban belgyógyászként, repülőorvosként és üzemorvosként is tevékenykedik.

2013-tól a Dr. Rose Magánkórház belgyógyász és foglalkozás-egészségügyi szakorvosa. 

Nyelvtudása angol és francia nyelv.

Szabadidejében szívesen utazik, jógázik és aerobikozik.

 

Dr. Patai Beatrix

Rendelési idő

Kedd
09.00 - 16.00
Szerda
08.30 - 16.30
Csütörtök
08.00 - 15.00

Beszélt nyelvek

  • Angol,
  • Francia

Kapcsolódó blogbejegyzések