Dr. Németh Ildikó

Radiológus

Szegeden a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi szakán végzett 1988-ban, majd a budapesti MÁV Kórház Radiológiai Osztályán szerzett radiológus szakvizsgát. A kórházban töltött 17 év alatt a hagyományos röntgen diagnosztika minden területén átfogó elméleti és gyakorlati tapasztalatot szerzett. Ezt követően a Budai Irgalmasrendi Kórházban töltött 10 év során a mozgásszervi ultrahang vizsgálatokban és a sugárterápiában szerzett jártasságot.

Az ultrahang diagnosztika területén belgyógyászati, sebészeti, onkológiai, gyermekgyógyászati, urológiai, szemészeti, vascularis, emlő, lágyrész, mellkasi, valamint sürgősségi vizsgálatokat is végez.

Az ízületi, a lágyrész, valamint a perifériás ideg ultrahang vizsgálatok elméleti és gyakorlati oktatásában, a radiológus rezidens és röntgen asszisztens képzésben tevékenykedett.

A Péterfy Sándor utcai Kórház Belgyógyászati- és Kardiovaszkuláris osztályán szakkonzulensi tevékenységet folytatott. Tudományos munkát a mozgásszervi diagnosztika területén folytat.

2011-től a Dr. Rose Magánkórház Radiológus Szakorvosa.

2013-tól radiológiai részlegvezető Főorvos.

Angol nyelven folyékonyan beszél.

3 gyermekes édesanya.

Szabadidejében zongorázik, előad, sportol és olvas.

Kiemelt szakterületek, érdeklődési terület

  • mozgásszervi diagnosztika, (ízületek, perifériás idegek ultrahang vizsgálata)
  • lágyrész ultrahang,
  • sürgősségi radiológia.
Dr. Németh Ildikó

Rendelési idő

Hétfő
14.00 - 19.00
Kedd
08.00 - 15.00
Szerda
08.00 - 14.00
Csütörtök
08.00 - 15.00
Péntek
14.00 - 18.00

Beszélt nyelvek

  • Angol