Dr. Balogh Illés Gyula

Endokrinológus, nőgyógyász

A Dr. Rose Magánkórház endokrinológusa, nőgyógyásza. 2008 óta tagja a kórház professzionális szakemberekből álló csapatának. 
Dr. Balogh Illés Gyula: a Dr. Rose Magánkórház endokrinológusa, nőgyógyásza
Dr. Balogh Illés Gyula az általános orvosi kar elvégzését követően a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház Szülészet-Nőgyógyászatán kezdte pályafutását klinikusként 1985-ben, majd 1997-től a Weiss Manfréd Kórház Szülészet Nőgyógyászatán, 2000-ben a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb Szülészet-Nőgyógyászatán folytatta. 
2009-2015 között az Országos Egészségbiztosítási Pénztár Elemzési, Orvosszakértői és Szakmai Ellenőrzési Főosztályán dolgozott osztályvezetőként, míg szakorvosként 2008-tól a Dr. Rose Magánkórházban, az Allee Laborpontban, az Istenhegyi Magánklinikán, az Art-Medic Klinikán és a Mabelle Klinikán fogadja a betegeket. 

Specializáció

Nőgyógyászként hosszabb időn keresztül szülészettel foglalkozott, jelenleg a hölgyeket érintő egyéb problémák diagnosztizálásában és kezelésében nyújt segítséget. Ilyen például a méhnyakrákszűrés, az emlő tapintásos, illetve az emlő és a petefészkek ultrahangos vizsgálata, az egyéb ultrahangos vizsgálatok, illetve a nemi úton terjedő betegségek szűrése és kezeltetése. A menopauzával kapcsolatos tanácsai itt találhatók.
Endokrinológusként legtöbbször inzulinrezisztencia-, pajzsmirigyproblémákkal, agyalapi mirigy eredetű betegségekkel, illetve meddőséggel küzdők számára nyújt segítséget. A szakorvosnak nagyon sok pozitív élménye van meddő párok segítésével kapcsolatban, sok esetben néhány hónap kezelést követően várandós lett a páciense. 
Az intimlézeres kezelések legnagyobb hazai tapasztalattal rendelkező specialistájának számít. Az intimlézer kezelésről, illetve a módszerről itt beszél bővebben Dr. Balogh Illés Gyula. 

Tanulmányok

A SOTE általános orvosi kar elvégzését követően 1989-ben előbb szülész-nőgyógyász, majd négy évvel később endokrinológiai szakképesítést szerzett.
1999-2001 között a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen Postgraduate marketing szakközgazdász képzéssel, majd 2013-ban köztisztviselői szakvizsgával, illetve egészségbiztosítás szakképesítéssel bővítette ismereteit.

Beszélt nyelvek

Magyar, angol

Dr. Balogh Illés Gyula

Rendelési idő

Csütörtök
08.00 - 19.00
Péntek
08.00 - 19.00

Beszélt nyelvek

  • Angol

Vélemények

  • Dr. Balogh Illés kivételes ember. Empátiája utánozhatatlan és pótolhatatlan.

  • Dr. Balogh Illés öregbíti jó hírnevét, munkavégzése kifogástalan. Intézményüket csak ajánlani tudom.

  • Gratulálni szeretnék, illetve köszönetet mondani minden ott dolgozó személynek. Elképesztő tudás, szakmai gyakorlat, kedvesség, odafigyelés tapasztalható meg. Örömmel járok Önökhöz! 

  •  Dr. Balogh Illéshez járok több mint fél éve és szenzációs munkát végez alapos figyelmes és megértő! 

  • Professzionális szolgáltatás, csak ajánlani tudom bárkinek.

  • Dr. Balogh Illés Gyula doktor úrhoz járok kezelésre. Két alkalom után itt is szeretném megköszönni a barátságos közvetlen légkört amit teremt a rendelőjében mindezt maximális szakmai hozzáértés és pontosság mellett. Ritkán találni ilyen jól felkészült és betegek iránt érzékeny elhivatású szakembert.