Dr. Mocsári Diána

Sebész, proktológus

Dr. Mocsári Diána vagyok, 1980-ban születtem Tatán. Orvosi diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem 2006-ban, majd a Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti Osztályán kezdtem dolgozni. Általános sebészetből 2013-ban szakvizsgáztam kiválóan megfelelt eredménnyel.

A sebészeti szakrendeléseken sok proktológiai (végbéltáji) panasszal küzdő pácienssel találkoztam. Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy ezt a szakterületet mélyebben megismerjem, hogy a legkorszerűbb technikai és műtéti megoldásokat magamévá tegyem.

A kórházi osztályon eltöltött éveim során tapasztaltam, hogy a műtőben való hosszas munka és ügyeletek mellett nem marad idő és energia egy közvetlenebb orvos-beteg kapcsolat kiépítésére.

Ezért 2015 novemberétől a magánorvosi szférában kezdtem el dolgozni proktológiai rendeléseken.

Érdeklődési körömben különös figyelmet fordítok a végbéltáji bőrelváltozások, tályogok, vérrögök, fissurák (berepedések), sipolyok, aranyerek, valamint a nemi úton átvihető fertőző betegségek (STI) diagnosztikájára és kezelésére. Ezen kívül a helyi érzéstelenítésben elvégezhető sebészeti kimetszéseket, anyajegyek eltávolítását, benőtt köröm kimetszését is elvégezzük pácienseink kérésére.

Igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni, ezért évek óta rendszeresen részt veszek a Venerológiai Társaság és a Magyar Coloproktológiai Társaság által megrendezett kongresszusokon, illetve a kétévente megrendezésre kerülő Proctology Meetingen, ahol számos európai ország vezető proktológusai tartanak előadást.

Céljaim között szerepel, hogy gyors, precíz és kíméletes ambuláns betegellátást végezve az elégedetten távozó betegek legközelebb is hozzám forduljanak problémáikkal.

 

 

Dr. Mocsári Diána

Rendelési idő

Kedd
08.00 - 13.00
Péntek (kéthetente)
08.00 - 13.00

Vélemények

  • Dr. Mocsári Diána egy csoda! Hozzáértő, türelmes, kedves, nagyon jó szakember. Bizalommal fogok hozzá fordulni máskor is.