Dr. Vásárhelyi Gábor

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Orvosi diplomáját 2000-ben Szegeden szerezte. 2001-től  a magyar ortopédia bölcsőjének számító Uzsoki Kórház Ortopéd-Traumatológia osztályán dolgozik, mostanra már részlegvezető főorvosként. A nagy múltú, a magyar ortopédia és traumatológia bölcsőjének számító, és főleg Hangody Professzor vezetése alatt nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is ismert és elismert osztályon alkalma volt az alapoktól megtanulni az ortopéd, traumatológiai ellátás teljes spektrumát.

Munkája kezdete óta, jelenleg már, mint ügyeletvezető részt vesz a budapesti, ill. pest megyei akut baleseti ellátásban, ennek köszönhetően kellő gyakorlata van a végtagi törések primer, ill. halasztott ellátásában. Gyakorlatilag az összes végtagi ízületen (váll, könyök, csukló, csípő, térd, boka) rutinszerűen végez különböző arthroscopos, ill. minimál invazív beavatkozásokat beleértve a szalagpótlásokat (elülső-hátsó keresztszalag, külbobokaszalag), porc-, ínreconstrukciókat (labrum-, meniscus reinsertio, rotátorköpeny varrat), ill. különböző porcfelszínképző eljárásokat (mozaikplasztika, microfractura, allograft beültetés, biodegradábilis porcfelszínképzés), tengelydeformitások („X“ láb, „O“ láb) korrekcióját. Operatív tevékenységének szerves része  a nagyízületi protetika, ahol a minimál invazív, izomleválasztás nélküli, cement nélküli technikákat preferálja de a különböző etiológiájú láb, ill. kéz deformitások rekonstrukciójával is foglalkozik (bütyök, kalapács ujj, pattanó ujj, boltozati eltérések, kontraktúrák).

Az Uzsoki Kórházban 2001-től, jelenleg már, mint a rendelővezető főorvos, de korábban több, mint 10 évet a XVI. kerületi Szakrendelőben is ortopéd szakrendelést folytatott, ahol a különböző konzervatív, ill. pre-, posztoperatív kezelések fontos részeit képzik a mindennapi munkának. 

Tagságok

  • Magyar Arthroscopos Társaság, vezetőségi tag
  • Magyar Ortopéd Társaság, vezetőségi tag
  • Magyar Traumatológus Társaság
  • ESSKA, European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy
  • EFORT, The European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology

A Rose Magánkórházban, a szintén Hangody Professzor Úr nevével fémjelzett Ortopéd részlegen 2013 óta dolgozik, ahol vállalja bármilyen mozgászservi panasszal jelentkező páciens mind operatív, mind konzervatív kezelését.

Szabadidejében szívesen utazik, sportol, főz. Nős, három gyermek édesapja, angolul, németül alapszinten kommunikál.

Kiemelt szakterületek, illetve érdeklődési területek

  • porcfelszínkézés
  • arthroscopia, sportsebészet
  • minimál invazív protézis beültetés
  • szalagpótlások, tengelykorrekciók
  • patellofemoralis eltérések
Dr. Vásárhelyi Gábor

Rendelési idő

Kapcsolódó blogbejegyzések