Dr. Hangody László Rudolf PH.D.

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Dr. Hangody László Rudolf 2008-ban végzett Budapesten a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően nappali tagozatos képzés keretein belül a Semmelweis Egyetem Klinikai Orvostudományok Doktori Iskolájának hallgatója lett, és 2014-ben szerzett Ph.D. fokozatot friss osteochondralis allograftok átültetésével végzett tudományos munkája kapcsán. 2013-2014 között a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikájának rezidense lett, majd 2014 óta az Uzsoki Kórház Ortopéd-traumatológiai Osztályának rezidense, szakorvosjelöltje, majd 2018-ban sikeres ortopéd-traumatológiai szakvizsgát követően szakorvosa lett. 2019 óta adjunktusként dolgozik ezen az Osztályon. A Semmelweis Egyetem Traumatológiai Tanszékén 2014 óta vesz részt orvostanhallgatók és gyógyszerész hallgatók graduális képzésében oktatóként. A KSI SE utánpótlás nevelő egyesület vízilabda szakosztályának csapatorvosa.

A Dr Rose Magánkórházban több, mint 10 éve dolgozik a járó- és fekvőbeteg ellátásban.

Angol nyelven folyékonyan, németül társalgási szinten beszél.

Szabadidejében családjával kempingezni, horgászni szeret, túrázik, olvas.

Fő érdeklődési és kutatási terület

  • Csípő- és térdízületi endoprotetika, térdízületi artoszkópia, szalagsebészet, porcfelszín defektusok sebészi kezelési lehetőségei, ultrafriss osteochondralis allograft átültetések
Dr. Hangody László Rudolf

Rendelési idő

Péntek
15.00-17.00

Beszélt nyelvek

  • Angol,
  • Német

Vélemények

  • Végtelenül köszönöm Dr. Hangody László Rudolf orvosnak a profi térdprotézis műtétet. Hihetetlen gyakorlattal és szakértelemmel rendelkezik. A beavatkozásnál teljes volt a biztonság. Dr. Gilly Réka aneszteziológus és a műtős nővér egy percre sem mentek el mellőlem. Az egész orvosi, nővér és gyógytornász gárda előtt is le a kalappal, minden igyekezetükkel a gyógyulásom segítették, kiemelkedő empátiával. Külön meglepetés volt a műtétet követő, bőven az elviselhetőség határán belüli, csak pár órán át tartó fájdalom, ami az érzéstelenítő infúziónak volt köszönhető. Mivel rengeteg betegséggel küzdök, így volt pár kisebb komplikáció, de a csapat minden kihívást ügyesen megoldott. Nagyon hálás vagyok Önöknek! 

    G. F.