Némethné H. Dorottya

Gyógytornász

 

Budapesten végzett 1988-ban az Orvostovábbképző Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán, majd gyógytornászként helyezkedett el a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Reuma-Ortopéd Rendelőintézetében. A gyerekek megszületése után az Uzsoki Utcai Kórház Ortopéd-Traumatológiai osztályán folytatta szakmai pályafutását, ahol azóta 23 évnyi tapasztalatot szerzett és a mai napig főállású munkahelye. 2012-ben a FIFA 11+ sérülésprevenciós programjának oktatóképzésén, majd 2016-ban az Almásy Mozgásakadémia által szervezett PSX függesztéses tréningén vett részt.

2017-től a Dr. Rose Magánkórház gyógytornászaként tevékenykedik. A fekvőbeteg osztályon trauma – és ortopédiai műtétek, sérülések utáni, illetve az ambuláns betegek (alsó, felső végtag) rehabilitációs tornáját irányítja. Sérülésekből, illetve fájdalmas és helytelen testtartásból adódó gerinc stabilizációs gyakorlatokat is tart.

Szabad idejét legszívesebben családjával tölti akár kirándulásról, akár kártyapartykról van szó.

Kiemelt szakterületek, illetve érdeklődési területek

  • gerinctorna – általános tartásjavító, McKenzie torna
  • alsó végtagok terápiája: csípő, térd, boka
  • felső végtagok terápiája: váll, könyök, csukló, ujjak

Szakmai hitvallása: „Az emberek mozgását, helyes testtartását, mozdulatok pontos alkalmazását mindig is szerettem tanítani. Örömmel tölt el, hogy segítséget nyújthatok a pácienseim felépüléséhez és újra visszatérhetnek hétköznapi, megszokott életükhöz.”

Némethné H. Dorottya

Rendelési idő

Kedd
17.00 - 20.00
Péntek
16.00 - 18.00