Műtétek, fekvőbeteg-ellátás

Prémium színvonalú fekvőbeteg részlegünkön 3 műtő és 19, minden igényt kielégítő betegszoba – 25 betegággyal – áll pácienseink rendelkezésére. A legmagasabb szakmai színvonal találkozik a gyógyulást segítő exkluzív környezettel, ahol biztonságban és nyugalomban gyógyulhat.

Ortopédiai műtétek

Magánkórházunkban széleskörű ortopédiai műtétek elvégzésére van lehetőség. Mind az artroszkópos, mind az endoprotetikai beavatkozások – pl. csípő-, térd- és vállprotézis műtétek – is várólista nélkül vehetők igénybe.  A hagyományos műtéti technikák mellett specialistáink a legmodernebb, minimál invazív technikákat is alkalmazzák. A műtétek után gyógytornász és sportrehabilitációs munkatársaink segítik a gyógyulást.

Sebészeti műtétek

Kórházunkban az egynapos és a többnapos sebészeti ellátásra egyaránt lehetőség van. Az általános sebészeti, mint a hasi, epehólyag, sérv, pajzsmirigy, emlő, visszér és proktológiai beavatkozások mellett nőgyógyászati, urológiai és fül-orr-gégészeti műtéteket is végzünk. A sebészeti technika fejlődésének köszönhetően a korábbi, nyílt feltárással járó műtétek egy része már laparoszkópos úton is megoldható, ami jóval kevésbé megterhelő a páciensnek, gyorsabb, kevesebb szövődménnyel járó gyógyulással jár.

Plasztikai műtétek

Kórházunkban plasztikai műtétekkel is várjuk pácienseinket: a mellet, arcot és a test különböző tájékait korrigáló plasztikai műtétek mellett férfi plasztikai műtéteket, hüvelyplasztikai beavatkozásokat és kombinált műtéteket is végzünk. A műtétek során a legkorszerűbb technológiákkal és implantátumokkal dolgozunk.