Műtétek, fekvőbeteg-ellátás

Prémium színvonalú fekvőbeteg részlegünkön 3 műtő és 24, minden igényt kielégítő betegszoba – 33 betegággyal – áll pácienseink rendelkezésére. A legmagasabb szakmai színvonal találkozik a gyógyulást segítő exkluzív környezettel, ahol biztonságban és nyugalomban gyógyulhat.

Ortopédiai műtétek

Magánkórházunkban széleskörű ortopédiai műtétek elvégzésére van lehetőség. Mind az artroszkópos, mind az endoprotetikai beavatkozások – pl. csípő-, térd- és vállprotézis műtétek – is várólista nélkül vehetők igénybe.  A hagyományos műtéti technikák mellett specialistáink a legmodernebb, minimál invazív technikákat is alkalmazzák. A műtétek után gyógytornász és sportrehabilitációs munkatársaink segítik a gyógyulást.

Sebészeti műtétek

Kórházunkban az egynapos és a többnapos sebészeti ellátásra egyaránt lehetőség van. Az általános sebészeti, mint a hasi, epehólyag, sérv, pajzsmirigy, emlő, visszér és proktológiai beavatkozások mellett nőgyógyászati, urológiai és fül-orr-gégészeti műtéteket is végzünk. A sebészeti technika fejlődésének köszönhetően a korábbi, nyílt feltárással járó műtétek egy része már laparoszkópos úton is megoldható, ami jóval kevésbé megterhelő a páciensnek, gyorsabb, kevesebb szövődménnyel járó gyógyulással jár.

Plasztikai műtétek

Kórházunkban plasztikai műtétekkel is várjuk pácienseinket: a mellet, arcot és a test különböző tájékait korrigáló plasztikai műtétek mellett férfi plasztikai műtéteket, hüvelyplasztikai beavatkozásokat és kombinált műtéteket is végzünk. A műtétek során a legkorszerűbb technológiákkal és implantátumokkal dolgozunk.

Nőgyógyászati műtétek

Kórházunkban lehetőség van nőgyógyászati műtétek elvégzésére is, ezek többsége ambulánsan, illetve egynapos ellátás formájában végezhető. Az ambuláns műtétek után általában pár órás megfigyelés elegendő, az egynapos műtéti ellátás során pedig pácienseink az érkezésüket követő 24 órán belül távozhatnak otthonukba.

Fül-orr-gégészeti műtétek

Szakorvosaink a fül-orr-gégészeti járóbeteg-ellátás során elsősorban gyógyszeres és alternatív eljárásokat alkalmaznak, de nagy tapasztalattal rendelkeznek a műtéti beavatkozások terén is.

Urológiai műtétek

Az urológiai problémák nagy része jól kezelhető gyógyszeresen, bizonyos problémák esetén azonban a műtéti megoldás a célravezető. Napjainkban az urológiai műtétek jelentős része már endoszkóppal, vagyis húgycsövön át vagy a bőrön át bevezetett száloptikás eszköz alkalmazásával elvégezhetőek - még olyan daganatsebészeti műtétek is, melyek korábban elképzelhetetlennek tűntek hasüregi feltárás nélkül. Az endoszkópos műtétek a páciens számára sokkal kevésbé megterhelőek, gyorsabb gyógyulást és kevesebb szövődményt eredményeznek. Nyílt feltárással járó műtétet csak akkor alkalmazunk, ha a betegség más módon nem gyógyítható biztonságosan.