+36 1 377 6737 Időpont foglalás
Vissza

Dr. Németh Ildikó

Radiológia

A hagyományos röntgen diagnosztika legtöbb területén átfogó elméleti és gyakorlati tapasztalatot szerzett. Az ultrahang diagnosztika kapcsán  ízületi és periferiás lágyrész, valamint belgyógyászati, sebészeti, onkológiai, gyermekgyógyászati, nőgyógyászati, urológiai, mellkasi, kardiológiai, vascularis és periferiás idegvizsgálatokat is végez.

Fő érdeklődési  területe a mozgásszervi diagnosztika, a reumatológiai, ortopédiai  elváltozások röntgen és UH vizsgálata. Az ízületi és lágyrész, valamint periferiás ideg ultrahang vizsgálatok gyakorlati képzésében részt vett. 

Radiológusok, reumatológusok, ortopédek ultrahang oktatásában, valamint a radiológus rezidens képzésben és asszisztens képzésben   is tevékenykedett.

A sugártherápia és a nyirokdrenázs  területén  gyakorlati és elméleti tapasztalatot szerzett. Tudományos munkáit (oktatás, cikkek, előadások) főként a mozgásszervi röntgendiagnosztika tárgykörében, valamint az ízületi és periferás ideg ultrahang diagnosztika és a prevenció területén folytatja. 

Magyar és Európai kongresszusok és továbbképzések rendszeres résztvevője. Tagja a Magyar Radiológusok Társaságnak, az Osteológiai Társaságnak és az Európai Radiológusok Társaságnak. 

Munkásságát számos díjjal ismerték el (2006- Aranyvirág kitüntetés,2009- Osteológia Kongresszus Radiológiai fődíj,  2011- Kiváló dolgozó / Budai Irgalmasrendi Kórház/) 

Tanulmányok

1992 Radiológus szakorvosi szakvizsga

1988 Általános orvosi diploma, Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi szak 

Munkahelyek

2011 - Dr. Rose Magánkórház Radiológia

2005 - 2012 Budai Irgalmasrendi Kórház Radiológiai osztály

1998 - 2005 MÁV Kórház -Rendelőintézet Radiológiai osztály         

Nyelvismeret

Angol