+36 1 377 6737 Időpont foglalás
Vissza

Dr. Fél Pál

Urológia

A Szegedi Orvostudományi Egyetemen végezte tanulmányait. Az egyetem elvégzése után a Gyulai Megyei Kórházban eltöltött egy éves gyakorlat után a Győri Megyei Kórház Urológiai osztályára került. 1971 évi szakvizsga után öt évig az urológia gyakorlati teendőinek elsajátítására került sor. 1976-ban a Dombóvári Kórház újonnan szervezett Urológiai osztályán hirdetett pályázaton elnyerte a főorvosi kinevezést. Az osztály fokozatos felszerelése, a dolgozók képzése során sikeres közösség kialakítására került sor. A legegyszerűbb műtéteket követően a laparoskopos sebészet urológiai műtétei is megjelentek a repertoárban. Több, sikeres országos urológiai kongresszus megrendezésére is vállalkoztak. Az Urológiai Szakmai Kollégiumi tagja és a Magyar urológus Társaság vezetőségi tagja 6-6 éven keresztül. A Dr. Rose Magánkórházban 2020 februárjától urológiai járóbeteg ellátásban vesz részt.

Angol nyelvvizsgával rendelkezik.

Szabadidőben szívesen olvas, teniszezik és kirándul, illetve utazik. Felesége gyógyszerész. Két gyermekük van, fia urológus, andrológus, lányuk a banki szektorban dolgozik.

„A gyógyítás során a holisztikus elveket vallom és az életmód tanácsadás szerves része a vizsgálati folyamat befejezésének.”

Kiemelt szakterületek, illetve, érdeklődési területek:

-prosztata betegségei

-urológiai daganatok