Molnár Szilvia

Esztétikai bőrterapeuta – nemzetközi smink és maszk mester, kozmetikai tréner

Kozmetikus családból származom, ahol a szakma szeretete már gyermekkoromban megalapozódott.

Pályafutásom első állomása  egy neves bőrgyógyász, kozmetológus rendelő, ahol gyógykozmetikusként  ismerhettem meg a bőrproblémákat és mélyülhettem el a problémás, aknés bőrök kezelésének gyakorlati és elméleti alkalmazásában is. Azóta is az egyik kedvenc területem a problémás bőr kezelése.

Ezt követte az egy évtizedes nemzetközi karrier, ahol a világ különböző országaiban, a legelitebb szalonokban ismerhettem meg a nyugat bőrápolási metódusait, legkorszerűbb fiatalító, gépi eljárásait. Lehetőségem volt a különböző földrajzi területek sokszínű bőrtípusainak tanulmányozására és megismerésére is.

Budapesti visszatérésemet követően az Intercontinental Hotelben, majd 8 éven át az Omorovicza szalonjában kezelhettem, szépíthettem nemzetközi és hazai vendégeim bőrét. Lehetőségem volt a Liberty, Harrods és Harvey Nichols dublini vagy londoni bőrápolási rendezvényein rendszeresen részt venni.

Az utóbbi években a különböző arckezelések végzése mellett az  oktatás is szenvedélyemmé  vált, és több kiváló márka (pl. Natura Bisseé, Kaviczky) képviselőjének, trénerének kértek fel, amit boldogan teljesítettem.

Az elmúlt évben az Institute Esthederm Paris magyarországi trénereként, külföldi oktatás keretein belül sikerült elsajátítanom azt az egyedülálló, manuális arclifting és kontúrozó, arcfeszesítő  technológiát, amit nagy szeretettel hoztam most el Önöknek a Dr. Rose Magánkórház orvos -esztétikai részlegére is.

 

Molnár Szilvia

Rendelési idő

Kedd
11.00 - 19.00
Péntek
08.00 - 16.30

Beszélt nyelvek

  • Angol