Dr. Garai Gábor

Gyermeksebész szakorvos

Dr. Garai Gábor Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végzett, majd 10 éven át a Heim Pál Gyermekkórházban dolgozva szerzett gyermeksebészeti szakvizsgát. 4 éven át dolgozott a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Intézetében, ahol újszülöttsebészeti, gyermekurológiai profillal bővítette jártasságát. 5 éve ismét a Heim Pál Gyermekkórházban dolgozik, ahol szakterülete a minimálisan invazív gyermeksebészet, a gyermek mellkassebészet, gastrointestinalis sebészet és az onkológiai sebészet. Emellett gyermektraumatológiai jártassági vizsgát is tett. Osztályvezető helyettes főorvosként feladata a betegellátáson túl a műtő vezetése, a szakorvosjelöltek képzése valamint az egészségtudományi kar védőnői képzésében résztvevő hallgatók oktatása.

Az elmúlt évek során számos új műtéti eljárás bevezetésében vállalt kiemelt szerepet. A gyógyító munka mellett kiemelten fontosnak tartja a szülőkkel, gyerekekkel való kommunikációt, és a mindennapi találkozások során erre is jelentős hangsúlyt helyez.

A gyermeksebészet igen szerteágazó területén a Dr. Rose Magánkórházban vizsgál és gyógyít általános gyermeksebészeti betegségeket (fityma problémák, sérvek, bőrelváltozások), sürgősségi eseteket (lágyrész és végtag sérülések), operál laparoszkópos és nyitott sérvműtéteket, gyermekurológiai beavatkozásokat.

Dr. Garai Gábor

Rendelési idő

Egyeztetés alapján

Beszélt nyelvek

  • Angol,
  • Német

Vélemények

  • Meleg szívvel ajánlom doktor urat bárkinek, kiváló volt a kislányom ellátása. Bárcsak minden orvos így állna hozzá a páciensekhez - mind emberileg, mind szakmailag.