Dr. Gabulya Henrik

Szülész - nőgyógyász

Az orvosi egyetemen hamar egyértelmű lett számára, hogy a szülészet-nőgyógyászat az a szakterület, amelyben kiemelkedőt szeretne és tud alkotni. Nyíregyházi születésűként kézenfekvő választásnak tűnt a Debreceni Egyetem Orvostudományi kara, ahol végezett is.

Ezt követően a Debreceni Egyetem Nőgyógyászati Klinikáján kezdett dolgozni, majd szakvizsgát szerezett kiválóan megfelelt eredménnyel. Az elmúlt tíz évben, Budapesten kizárólag magánegészségügyi szolgáltatóknál praktizált. Dolgozott a Róbert Károly Magánklinikán, majda Maternity Magánklinika részlegvezető főorvosa, utóbb szakmai vezető főorvosa lett és a járó- és fekvőbeteg ellátást erősítette. Később az egyik meddőségi klinika orvosigazgatójaként segítette gyermekáldáshoz a párokat.

A szülészet-nőgyógyászati szakrendelései mellett a Corvinus Egyetemen egészségügyi menedzser képesítést is szerezett.

2020-tól kapcsolódott be a Dr. Rose Magánkórház működésébe, ahol a szülészeti és nőgyógyászati járó- és fekvőbeteg ellátásban vesz részt.

Meggyőződése, hogy Magyarországon a magán egészségügyben képviselheti érdemben és eredményesen azokat a gyógyítási elveket és eljárásokat, amelyek a páciensek maximális megelégedésére szolgálnak.

Angol nyelven beszél. 

Kiemelt szakterületek, illetve érdeklődési területek

  • Ambuláns nőgyógyászati problémák megoldása.
  • Meddőségi szaktanácsadás.
  • Várandós gondozás (egészen a terhesség felismerésétől a szülés levezetéséig)
  • Nőgyógyászati műtétes beavatkozások (endoszkópos műtétek, hasi műtétek, hüvelyi műtétek)
Dr. Gabulya Henrik

Rendelési idő

Hétfő
10.00 - 13.00
Csütörtök
10.00 - 14.00 és 15.00 - 18.00
Péntek
10.00 - 13.00

Beszélt nyelvek

  • Angol