+36 1 377 6737 Időpont foglalás
Vissza

Dr. Gabulya Henrik

Nőgyógyászat, Szülészet

Az orvosi egyetemen hamar egyértelmű lett számára, hogy a szülészet-nőgyógyászat az a szakterület, amelyben kiemelkedőt szeretne és tud alkotni. Nyíregyházi születésűként kézenfekvő választásnak tűnt a Debreceni Egyetem Orvostudományi kara, ahol végezett is.

Ezt követően a Debreceni Egyetem Nőgyógyászati Klinikáján kezdett dolgozni, majd szakvizsgát szerezett kiválóan megfelelt eredménnyel. Az elmúlt tíz évben, Budapesten kizárólag magánegészségügyi szolgáltatóknál praktizált. Dolgozott a Róbert Károly Magánklinikán, majda Maternity Magánklinika részlegvezető főorvosa, utóbb szakmai vezető főorvosa lett és a járó- és fekvőbeteg ellátást erősítette. Később az egyik meddőségi klinika orvosigazgatójaként segítette gyermekáldáshoz a párokat.

A szülészet-nőgyógyászati szakrendelései mellett a Corvinus Egyetemen egészségügyi menedzser képesítést is szerezett.

2020-tól kapcsolódott be a Dr. Rose Magánkórház működésébe, ahol a szülészeti és nőgyógyászati járó- és fekvőbeteg ellátásban vesz részt.

Meggyőződése, hogy Magyarországon a magán egészségügyben képviselheti érdemben és eredményesen azokat a gyógyítási elveket és eljárásokat, amelyek a páciensek maximális megelégedésére szolgálnak.

Angol nyelven beszél. 

Kiemelt szakterületek, illetve érdeklődési területek:

- Ambuláns nőgyógyászati problémák megoldása.

- Meddőségi szaktanácsadás.

- Várandós gondozás (egészen a terhesség felismerésétől a szülés levezetéséig)

- Nőgyógyászati műtétes beavatkozások (endoszkópos műtétek, hasi műtétek, hüvelyi műtétek)