Image
Szülészet slider
Komplex szülészeti szolgáltatások a Dr. Rose Magánkórházban

Szülészet

A szülés egy nő életének meghatározó pillanata. A Dr. Rose Magánkórházban szakmailag felkészült csapattal, maximális odafigyeléssel és meghitt körülményekkel várjuk a babavárás előtt álló családokat, hogy a családtervezés első gondolatától kezdve a gyermek megszületéséig tartó különleges időszak egy valódi élménnyé válhasson.

A várandósság csodálatos időszak, hiszen egy új élet születik. A leendő szülők sokszor érezhetik magukat bizonytalannak, hiszen korábban nem tapasztalt változásokon mennek keresztül.

A babavárás hétről-hétre napló segítségével nyomon követhetik, hogyan fejlődik, növekszik a kisbaba, hasznos tanácsokkal és információkkal látjuk el, hogy a várandósság hetei minél nyugodtabban és harmonikusabban teljenek. Összeállításunkban olvashat azokról a fizikai – bizonyos esetekben lelki – változásokról, melyek a leendő édesanyát érintik ezekben a hónapokban. Részletesen nyomon követhetik a magzat fejlődését, megtudhatják, hogyan látja az adott időszakot a szakember, milyen életmódbeli változtatásokat javaslunk, illetve szót ejtünk a szükséges vizsgálatokról is.

Terhességi kalkulátorunk segítségével pedig nyomon követhetik, hogy kismama várandóssága hányadik hetében jár, mikor, milyen vizsgálatok válnak esedékessé az egyes hetekben, illetve mikor történhetett a fogantatás és mennyi idő van még hátra a gyermek születésééig.