Utazási-védőoltás tanácsadás

Magánkórházunk nemzetközi oltóközpontként is működik. Rendelkezünk minden, az utazók számára szükséges védőoltással, betegségek megelőzésére alkalmas gyógyszerrel, és kiállítjuk az utazáshoz szükséges oltási dokumentumokat. 

Utazásaink során - legyen az üzleti út, vagy pihenés – még inkább fontos megelőzni a betegségeket, hisz otthonunktól távol nem feltétlenül olyan minőségű egészségügyi ellátással találkozunk, melyhez hozzászoktunk. A veszélyeket teljesen kiiktatni természetesen lehetetlen, de védőoltások segítségével, az adott területtel kapcsolatos bővebb orvosi és egészségügyi felvilágosítással, szükség esetén a gyógyszeres megelőzéssel jelentős mértékben csökkenthetjük azokat. 

A célország, illetve az ottani tevékenység ismeretében – munka, nyaralás, stb. – tervet készítünk a beadandó védőoltásokra. A tanácsadás során összefoglaljuk a várható egészségügyi hatásokat, kockázatokat, illetve javaslatot adunk azok megelőzésére.

Az orvosi konzultációhoz javasoljuk egy, a Call Centerünk által biztosított kérdőív előzetes kitöltését, hogy egyénre szabottan, mindenre kiterjedő tanácsokat, ellátást és oltást biztosítsunk.