Szülészeti szolgáltatások

Szülészeti részlegünk valódi alternatívát kínál azok számára, akik szívesen választanák az otthonszülés szabadságát, de nem akarják nélkülözni a kórházi orvosi háttér nyújtotta biztonságot sem. A Dr. Rose Magánkórházban a szülés háborítatlanságában hiszünk, így meghitt körülmények között, tapasztalt orvosokkal és szakszemélyzettel, teljes biztonságban várjuk a gyermeküket világra hozó édesanyákat. Kellő rugalmassággal alkalmazkodunk a szülő nő kívánságaihoz, igényeihez, szem előtt tartva, hogy ilyenkor a legfontosabb szempont az ő komfortérzete, nyugalma, biztonsága.

 

A Dr. Rose Magánkórház szülészeti részlegén komplex szolgáltatást kínálunk mindazoknak, akik már a családtervezés időszakában is megnyugtatóbbnak éreznék az orvosi előkészítést, majd a terhesgondozás hónapjai, és a szülés után, gyermekük egészségügyi ellátását is ránk bízzák.

A kismamák – vagy épp leendő kismamák - számára szakembereink olyan szülészeti csomagot állítottak össze, melyeket terhesgondozási csomagunkkal kombinálva kedvezményes áron vagy önállóan is igénybe vehetnek. A szülészeti csomag a szülés levezetése mellett, az újszülött teljes körű ellátását, valamint az anyuka és babája exkluzív elhelyezését is magukban foglalják. 

Szülészeti csomagunk szolgáltatásai részletesen ITT elérhetők.