Életre szóló emlék a Dr. Rose Magánkórházban - baba- és kismamafotózás

2022. május 31.

A Dr. Rose Magánkórház Szülészeti Részlegén kisbaba- és kismamafotózással várjuk a nálunk születő gyermekeket és családjukat.

baba_blog2.png

Három szolgáltatást kínálunk a családoknak 

  • Kórházi újszülött fotózás

Jelenleg két újszülött babafotós csomag választható opcionálisan a szülészeti csomagok mellé: a kisebb, 10 fotót tartalmazó sorozathoz 5 db üdvözlő képeslapot, a nagyobb, 30 fotós galéria választásával prémium családi fotókönyvet nyújtunk át emlékül a családoknak.

A babafotózásra a csöppség világra érkezését követő napon kerül sor, majd néhány óra elteltével érkeznek is a szülőkhöz az első képek online, amivel értesíteni tudják a családtagokat és barátokat. A Dr. Rose Magánkórház egyedi üdvözlő képeslapjait illetve a prémium fotókönyvet, a 6 hetes kontroll vizsgálat alkalmával kapják kézhez a szülők, az elkészült fotókat pedig online.

  • Kismama fotózás szabadtéren vagy budapesti stúdióban

Választható kismamaruhákkal és kiegészítőkkel, fodrásszal, sminkessel várja a fotós a leendő édesanyákat. Gyönyörű szabadtéri helyszíneken vagy budapesti enteriőr stúdióban örökíti meg ezt a csodás időszakot a számukra.

A babavárás ideje alatt készülő közös, családi fotósorozat nemcsak óriási élmény, hanem kiváló lehetőség arra, hogy a család a fotóssal megismerkedjen, egymásra hangolódjon mielőtt a csöppség megérkezik és a fotós a kórházba látogat vagy az otthonában keresi fel a családot.

  • Újszülött babafotózás a család otthonában

Újszülött babafotózásra meghittebb helyszínt el sem lehet képzelni a család saját otthonánál. Bensőséges, szeretettel és személyes élményekkel teli helyszín, arról nem is beszélve, hogy ennél kényelmesebb nincs a világon egy 1-2 hetes babával együtt. Az újszülött fotózások során sajátosan ötvözi a klasszikus stílust a természetesebb lifestyle életképekkel.
A fotós az ország egész területén házhoz megy babafotózásra. A fotózáshoz szükséges professzionális felszereléseket (pl. lámpa, állvány, egyéb kiegészítők) házhoz viszi.

Néhány szó a fotósról

A fotós Szabó Gabriella két fiúgyermek édesanyja, fotográfus. 8 éve fotózza a kismamákat, babákat és családokat. Mindig az vezérli, hogy maradandó élményt nyújtson a családoknak az emlékek mellett.

Gabriella vallja: "Fotósként és édesanyaként pontosan tudom és érzem, milyen értékes egy meghitt kép az áldott állapotról, egy szívből jövő első fotó a törékeny, pici babával vagy egy jól elkapott mozzanat a család életéből. Olyan megismételhetetlen pillanatok ezek, melyek a gyermekkor csodáit mutatják meg nekünk, örök emléket hagyva a családi együttlétekről. Igazi életképeket, egyedi babafotókat készítek a várva várt nagy találkozásról, a legelső ölelésekről, az ismerkedés pillanatairól. A kórházi fotózásokkal szeretném visszaadni azt a hangulatot és érzést, amit akkor ott az édesanya és a család együtt átél, ezért döntöttem úgy, hogy egy személyes, érzelemdús, meghitt fotósorozattal lepem meg az édesanyákat."