+36 1 377 6737 Időpont foglalás

„A Dr. Rose Vállalati Üzletág szakmai csapata igazodva az új technológiák, munkakörök, a munkakörökkel járó új kockázatok, megterhelések megjelenéséhez, mely a legtöbb XXI. sz. munkavállalóit érinti, megalkotta a vállalatok, cégek munkavállalói számára a testreszabott, rugalmas foglalkozás-egészségügyi és emelt szintű egészségügyi ellátási rendszerét, versenyképes szolgáltatási árakon.”

Szűrések

Szűrések

Minden munkáltatónak érdeke, hogy munkavállalói hosszú távon egészségesek maradjanak. A problémák megelőzéséhez elengedhetetlenek a rendszeres szűrések, melyek lehetővé teszik az elváltozások időbeni felismerését. Szűréseinket a vállalat igényeihez igazodva, rugalmas időbeosztásban a lehető legrövidebb idő alatt végezzük.

Tovább

Éves kártyás csomagok

Éves kártyás csomagok

Azt tapasztaljuk, hogy egyre több páciensünkben fogalmazódik meg az igény, hogy előre kalkulálhassák egészségügyi ellátásuk költségeit. Egyedi igényeket is szem előtt tartó konstrukcióinkkal egy évre előre biztosított ügyfeleink rendelőintézeti ellátása és szükség esetén a kórházi kezelés, benntartózkodás is kedvezménnyel igénybe vehető.

Tovább

Egészségbiztosítás

Egészségbiztosítás

Az UNION-Dr. Rose csoportos egészségbiztosítás előnye, hogy lehetőséget biztosít a munkáltatók számára, hogy juttatásként, adó- és járulékmentesen biztosíthassanak munkavállalóik számára kiemelt minőségű egészségügyi szolgáltatást. 

Tovább