+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Dr. Rose  Budapest Plasztikai Intézet Kényelmi szolgáltatások

Kórházi ellátás plasztikai műtét után

Intézményünk kialakításakor célunk volt, hogy a legmagasabb szintű orvosi ellátást minél kényelmesebb környezetben biztosíthassuk. Szeretnénk, ha pácienseink valóban otthonosan éreznék magukat míg nálunk tartózkodnak, mert hisszük, hogy kényelmük és nyugalmuk elősegíti gyógyulásukat.

Komplex ellátásunk lehetővé teszi, hogy a műtétek előtt szükséges vizsgálatokat (pl. laboratóriumi vizsgálatok, mellkas röntgen, ultrahang vizsgálatok, EKG) is egy helyen, egy időben végezzük el, megkímélve pácienseinket a várakozástól és sorban állástól.

Szobák

Egy- és kétágyas, minden kényelemmel felszerelt betegszobáinkban exkluzív környezetben, teljes nyugalomban tölthetik a műtét utáni lábadozás időszakát. Betegszobáink mindegyikében légkondicionáló, mini bár - korlátlan italfogyasztással -, széf, LCD TV, CD/DVD médiatár, WiFi, friss újságok, papucs, fürdőköpeny, tisztálkodási szerek, fogápolási eszközök, állnak rendelkezésre. A műtét típusától és a beavatkozás utáni állapottól függően a’la carte, teljes étkezési ellátást biztosítunk, igény szerint vegetáriánus, diétás, vagy egyéb speciális ételekkel.

A plasztikai beavatkozásokat követően biztosítjuk pácienseink számára a kórházi benntartózkodás ideje alatt szükséges gyógyszereket, valamint a műtét típusától függően a szükséges ruházatot és gyógyászati segédeszközöket (pl. trombózis megelőzéséhez szükséges rugalmas harisnya, vagy mellnagyobbítás utáni speciális melltartó).

 

A kórházból való távozás után 24 órás ügyeleti telefonszámunkon a nap bármely órájában a rendelkezésére állunk.

 

Kérjen időpontot online!