+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Dr. Rose  Budapest Plasztikai Intézet Plasztikai műtétek

Nem mindegy mennyire vagyunk elégedettek azzal a képpel, amit a tükör mutat nekünk. Magabiztosságunkra, önértékelésünkre és ebből következően viselkedésünkre, a külvilággal való kapcsolatunkra is kihathat, ha önmagunk látványa belső konfliktust képez.

A plasztikai beavatkozásokkal lehetőséget biztosítunk olyan változtatásokra, amelynek célja a test és lélek természetes harmóniájának megteremtése és megtartása. A modern plasztikai sebészeti eljárások és eszközök, a megfelelő technológiai és szakmai háttérrel ma már igazán biztonságosak, és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé. Az általunk végzett beavatkozások mindegyike igazodik az egyéni igényekhez, elvárásokhoz, így személyre szabott szakvéleményt egy konzultációval egybekötött vizsgálat után ad plasztikai sebészünk Önnek.

A plasztikai műtétek általában feltételezik az egynapos kórházi megfigyelést és ápolást, bár egyes beavatkozások ezen a területen is megoldhatóak ambuláns keretek között. Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink kombinált műtétek elvégzését is vállalják, adott esetben egy altatás során egymás után többféle beavatkozást is végrehajtanak.

  

Plasztikai műtétek:

 Kérjen időpontot online!