+36 1 377 6737 Időpont foglalás

O2 (Oxigén) Lift kezelés

Mikor indokolt az O2 Lift kezelés?

Az O2 Lift bőrfiatalító, bőrmegújító módszert azoknak ajánljuk, akik azonnali eredményt nyújtó luxus arckezelésre vágynak. Gyors, mégis kíméletes, minden bőrtípus számára alkalmazható hámlasztó eljárás, mely a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását: méregtelenít, feltölt, revitalizál és azonnal energetizálja a bőrt.  Alkalmazható akkor, ha gyorsan szeretnénk üdévé, ragyogóvá varázsolni az arcot, eltüntetni a kialvatlanság nyomait, esetleg egy fontos eseményen veszünk részt, amelyen tündökölni szeretnénk. A fakó, sápadt bőrt kiválóan élénkíti, a problémás, aknés bőrt hatékonyan kezeli, miközben megtisztulnak az eltömődött pórusok és lassulnak az öregedési folyamatok.

Előkészületek

Mint bármilyen beavatkozást, ezt a kezelést is konzultáció előz meg szakorvosunkkal. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy a szakember felmérje a bőr aktuális állapotát. Az utóbbi, illetve az Ön igényei, elvárásai alapján személyre szabott javaslatot tesz arra, melyik kezelés a legideálisabb az Ön számára, majd kezelési tervet készít.

A beavatkozás menete

A bőrspecialista először eltávolítja az arcbőrről a sminket, az esetleges szennyeződéseket, majd felhelyez egy peelinget, mely nagy koncentrációban tartalmaz gyümölcsenzimeket. Ez gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, előkészítve a bőrt a hatóanyagok befogadására, hatására azok ugyanis a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak. Ezután a szakember egy oxigénes arcmaszkot helyez fel, mely ragyogóvá és üdévé teszi az arcot. Végül egy szérumot visz be a bőrbe, mely fiatalító növényi őssejteket tartalmaz, ezáltal hatékonyan harcol a bőröregedésért is felelős szabadgyökök ellen. Legutolsó lépésként elengedhetetlen a kezelt bőrfelület megóvása a káros UV-sugarak ellen speciális színezett fényvédőkrém felvitelével. A specialistánk által használt krémek az eljárás során parabénmentesek. A kezelés nem fájdalmas, semmilyen mellékhatással nem jár, legfeljebb bizsergő, enyhén csípő érzést tapasztalhat a maszk felhelyezésekor.

Milyen eredményeket várhat a beavatkozástól?

Ennek az arcfiatalító kezelésnek azonnal látható az eredménye, már a kezelésről kilépve ragyogó, friss, üde, hidratált és feszes lesz az arcbőr – ezért megfelelő választás abban az esetben is, ha egy különleges eseményre szeretne felkészülni akár az utolsó pillanatban. A kezelés revitalizálja és méregteleníti az arc finom bőrfelületét, megtisztítja a pórusokat, általa az eljárást követően is felgyorsul a bőrsejtek megújulása, emellett gyulladásgátló hatása is érvényesül. Az apróbb ráncok azonnal elhalványulnak, továbbá a bőr hatóanyag-felszívó képessége is nő, tehát a mélyebb rétegekbe is bejutnak az ápoló, tápláló hatóanyagok. Az O2 Lift arcfiatalítás már egyszeri alkalommal is látványos eredménnyel jár, azonban kúraszerűen alkalmazva tartós, kiemelkedő változás érhető el.

Gyógyulás, utókezelés

A beavatkozás után még legalább egy hétig elengedhetetlen bizonyos bőrápoló, regeneráló készítmények használata a kezeléssel elért eredmény fokozásához. Különösen fontos, hogy mindennap fényvédő készítményt vigyen fel a kezelt bőrfelületre, illetve alkalmazza a bőrspecialistánk által ajánlott növényi őssejteket tartalmazó bőrápoló készítményeket. Ezek segítenek korrigálni a bőrhibákat, óvják és megfelelően táplálják az arcbőrt a kezelést követően is.