Plasztikai műtétek 15% kedvezménnyel

Plasztikai műtétek akár 15% kedvezménnyel a Dr. Rose Magánkórház Plasztikai Sebészeti Részlegén. Áprilisi konzultáció és 2 héten belül történő szerződéskötés esetén 15% kedvezményt biztosítunk a plasztikai műtétek áraiból. Későbbi szerződéskötés esetén a kedvezmény 10%. 

A kedvezményes árak mellett 1 évig árgaranciát is biztosítunk, így a műtétet 1 éven belül változatlan áron biztosítjuk a foglaló befizetése után. 

Ezen felül 1 éven át ingyenesen követjük pácienseinket a gyógyulás útján: a plasztikai sebész javaslata alapján legalább 4-6 alkalommal ingyenes kontrollvizsgálatokra várjuk, ahol plasztikai sebésze ellenőrzi a gyógyulási folyamatot és bármilyen kérdés esetén rendelkezésére áll. Így teljes a biztonság a gyógyulás utolsó pillanatáig.

Tudjon meg többet és foglaljon időpont ingyenes konzultációra 2024. április 30-ig!

Időpontfoglalás: https://drrose.hu/idopontfoglalas

Ismerje meg legnépszerűbb plasztika szolgáltatásainkat: 

Plasztikai műtétek 15% kedvezménnyel

*A 15% kedvezmény a Dr. Rose Magánkórházban 2024. április 30-ig megtörténő konzultációk esetén érvényes, amennyiben a szerződés aláírása és a foglaló befizetése is megtörténik a konzultációt követő 2 héten belül. A két héten túli szerződéskötés és foglaló befizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmények 900.000 ft feletti műtétek esetén érvényesek. Az ajánlat a nőgyógyászati plasztikai műtétekre nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön kollégáinknál! Jelen akció visszavonásig érvényes.