Családi prevenciós nap május 10-én

A Dr. Rose Magánkórházban kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, azaz a betegségek megelőzésére és korai felismerésére. A rendszeres szűrővizsgálatoknak kiemelt szerepe van, hiszen az időben felismert betegségek nagyobb eséllyel gyógyíthatók, a szövődmények megelőzhetők. Május 10-én, pénteken 14 órától 30% kedvezménnyel és családi programokkal várjuk a szűrővizsgálatokra érkezőket és családjukat. 

 

Prevenciós nap
  • Ezen a péntek délutánon 30% kedvezménnyel vehető igénybe az anyajegyszűrés, hölgyeknek a komplex emlőszűrés és a nőgyógyászati szűrővizsgálat, uraknak a prosztatarák szűrés
  • A kedvezményes szűrővizsgálatokra érkező pácienseink ingyenes testtömegösszetétel vizsgálaton, koleszterin- és vércukorszint mérésen, valamint vérnyomás ellenőrzésen is részt vehetnek, aminek eredményeit belgyógyászunk értékeli ki. 
  • A szüleiket kísérő gyerekeket egészséggel kapcsolatos kézműves programokkal várjuk, így gyerekfelügyelettel is segítjük a szűrővizsgálatokon való részvételt. A kézműves foglalkozáson sztetoszkóp és saját orvosi táska készíthető, csontvázat lehet összerakni és a testrészeket is megismerhetik a gyerekek.
  • A rendezvényen lehetőség lesz La Roche-Posay, Vichy és CeraVE nap- és bőrvédő termékek kipróbálására. 
  • A prevenciós programok alatt a Sió jóvoltából 100% gyümölcstartalmú smoothie-t, a Viblance-nak köszönhetően pedig granola szeletet kínálunk.
  • A prevenciós napon szűrővizsgálaton résztvevők között egy 100.000 Ft értékű Dr. Rose Magánkórház – La Roche-Posay, Vichy, CeraVE ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Foglaljon időpontot a május 10-i kedvezményes szűrővizsgálatokra a +36 1 377 6737 számon!

Az egészség a legfontosabb, tegyünk együtt az egész család egészségéért!

A fenti 30%-os kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.