Megújult és bővült a Dr. Rose Magánkórház

2023. december 5.

Az egyre bővülő ellátásokat kínáló Dr. Rose Magánkórházban a kiemelkedő szakmai színvonal és a személyre szabott, egyedi gondoskodás mellett egy luxushotel kényelmét tapasztalhatják meg az ide érkezők. Az év végére bővült a kórház fekvőbeteg részlege és a nyolcadik emelet elegáns kialakítású ügyféltere.

drrose-megululas-bovules-2023.jpg

Fekvőbeteg-ellátás fejlesztése

Az 5. emeleti fekvőbeteg részleg 8 új ággyal bővült, az új szobák mindegyike a legmodernebb kórházi felszereléssel és lenyűgöző budapesti kilátással rendelkezik. A fejlesztésnek köszönhetően egészséges arányok alakultak ki az ügyfélterek és a rendelők, illetve az ágyak száma és a műtőkapacitás között.

A Dr. Rose Magánkórház új tereinek tervezését és kivitelezését a DVM Group végezte, a közösen kialakított belsőépítészeti koncepcióval elsődleges szándékunk az volt, hogy olyan tereket hozzunk létre, ahol a páciensek elegáns szállodai minőségű szobákban pihenhetnek zavartalanul. Az alapvető inspirációnk maga a csodálatos kilátás és a város volt, így hoztuk létre a három különböző stílust, kiemelve Budapest különböző hangulatait.

A Buda szobákban a budai hegyek természeti környezete dominál a sok faburkolattal, zöld tapétával és bársony felületekkel, kiegészülve a bézs megnyugtató és elegáns színeivel. A szobákhoz tartozó fürdőszobákban szintén a bézs árnyalatai jelennek meg különleges kőburkolatok formájában. 

A Pest szobáknál célunk a pesti oldal eklektikájának bemutatása volt. Alapvetően a fekete - fehér színkombináció dominál, ezek a színek jelennek meg a márvány felületeken és a textil falburkolatokon is. Ezek kiegészülnek a vibráló pesti életérzést erősítendő friss zöldekkel a falburkolatokon, illetve pirossal a bársony foteleken.

A Duna apartmannál használtuk a legkülönlegesebb anyagokat, megjelenik a folyó kékje a bársony falburkolatoknál és a nappali rész ülőbútorainál is. Mindez kiegészül elegáns diófa felületekkel, illetve rózsaszín onix burkolattal, mely egyszerre komplentere a szoba kékjének és reflektál a Dr. Rose nevében is megjelenő rózsára. Ez a különleges onix burkolat kap helyet a fürdőszobában is, luxus minőségű Bisazza mozaikkal párosítva. A szoba hangulatára a lenyűgöző panoráma és az elénk táruló Lánchíd mellett a rosegold lámpák teszik fel a pontot.

Ügyféltér bővítése

A 8. emeleti ügyféltér kibővítésével megháromszorozódott a váróterek mérete, ezzel még kényelmesebb környezetet biztosítva az ügyfelek számára. Az ügyfélfogadás terén a diszkréció és a személyre szabott figyelem az elsődleges prioritások közé tartozik. A páciensek nyugodt és kényelmes környezetben várakozhatnak, ami jelentősen hozzájárul a vizit előtti szorongás csökkentéséhez. A kórházba érkezve azonnal érzékelhető, hogy itt minden a gondoskodás és támogatás jegyében történik.

A lobby koncepció megalkotásakor az volt a célunk, hogy egy olyan világos teret hozzunk létre, ahol a páciensek kisebb, lamellákkal szeparált nappali hangulatú terekben tudnak várakozni. A meleg faburkolatok és bársony felületek finoman kiemelik a lélegzetelállító kilátást. A létrehozott kávézópult az egyedi bronz "kávécsapokkal" hozzájárul a különleges, megnyugtató és otthonos hangulathoz.

Kapcsolódó hírek

Családi prevenciós nap

A Dr. Rose Magánkórházban kiemelt figyelmet fordítunk a prevencióra, azaz a betegségek megelőzésére és korai felismerésére. A rendszeres szűrővizsgálatoknak kiemelt szerepük van, hiszen az időben felismert betegségek nagyobb eséllyel gyógyíthatók, vagy rendszeres kezeléssel, kontrollvizsgálatokkal a szövődmények megelőzhetők. Május 10-én, pénteken családi programokkal vártuk a szűrővizsgálatokra érkezőket.

Hamu és Gyémánt: A gyógyítás magasiskolája

A Dr. Rose Magánkórházban a fekvőbeteg-ellátás kiemelkedő színvonalon és exkluzív környezetben történik. A Budapest szívében nyújtott komplex egészségügyi szolgáltatások keretében egyedülálló orvosi csapat, 24 szállodai minőségű szoba és páciensfókuszú ellátás segíti a gyógyulást. A Hamu és Gyémánt Magazinban Dr. Tahy Ádám aneszteziológus, fekvőbeteg-részlegvezető és Kiss Angéla, a fekvőbeteg-ellátásszervezés vezetője nyilatkoztak.