+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Elektrokozmetikai szolgáltatások a Szépbőrtől a Next Prémium Clubban


Gépi kezeléseinket a legfejlettebb technológiával végezzük. Ilyen az Elos módszer is. Az Elos szőrtelenítési módszer azon technológia közé tartozik amely dupla energiával dolgozik, rádiófrekvencia és villanófény (ipl) együtt, egymás hatását fokozva. Ez egy valóban tartós, hosszú távú megoldást kínál. Több mint a sima villanófény. A szőrtelenítésen kívül ragyogó eredmények érhetők el az egyéb kezeléseknél is, úgy mint a pigment foltok (barna folt), rosacea, hajszálerek eltűntetésében is.
Az alakformáláshoz használt hatpólusú rádiófrekvenciás, széleskörűen alkalmazható berendezésünkkel látványos eredményeket érünk el a test és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása.

A Dr. Rose Partner Programban résztvevőknek az első kezelés árából 50 % kedvezményt nyújtunk bármilyen és bármennyi kiválasztott testrész esetén (hónalj, bikini, lábszár, arc, hát, váll stb.) akár szőrtelenítésre akár egyéb kezelésre is (rádiófrekvenciás zsírbontás vagy arcfeszesítés).

SZÉP kártyát is elfogadunk!

Hívjon fel és jöjjön el hozzánk, hogy minél előbb széppé varázsolhassuk bőrét!

Bejelentkezés és információ:
Sinkó Kinga: +36-30-629-9731
Cím: Next Premium Club 1024 Bp., Lövőház utca 7-9. 5. emelet
www.szepbor.hu www.facebook.com/szepbor