+36 1 377 6737 Időpont foglalás

Gyermekgyógyászati ellátás a Dr. Rose Magánkórházban

A Dr. Rose Magánkórház kiemelt területként kezeli a gyermekgyógyászati ellátást, ezért kis páciensei számára korszerű technikák alkalmazásával és nívós szakemberek közreműködésével biztosítja a legmagasabb szakmai színvonalat a születéstől a felnőttkor eléréséig. Prof. Dr. Barkai László a gyermekgyógyászat szakmai vezetője mutatja be a kórházunkban elérhető gyermekgyógyászati ellátást.

Újszülött ellátás 6 hetes korig

A Dr. Rose Magánkórházban történő szülések alkalmával minden esetben az újszülöttek ellátására specializálódott neonatológus szakorvosok működnek közre, akik a legnagyobb gyakorlattal rendelkeznek a születés körüli és azt követő időszakban esetlegesen felmerülő eltérések felismerésében és ellátásában. Ennek érdekében a születés után 6 hetes korig követik és ellenőrzik a fiatal csecsemőket. Ez a gyakorlat nemzetközi mércével is irányadó.

Gyermekgyógyászati alapellátás és szűrővizsgálatok

Az alapellátást csecsemő- és gyermekkorban kórházunkban gyakorlott gyermekgyógyász szakorvosok végzik, akik nyomon követik a fejlődés menetét és a táplálással, védőoltásokkal, életmóddal, közösséggel stb. kapcsolatosan korszerű és tudományosan megalapozott útmutatást adnak a szülőknek, lehetővé téve ezáltal a nem várt kórállapotok megelőzését, korai felismerését és kezelését. Ebben a tevékenységben egyéb szakterületek jeles képviselői (ortopéd, szemész, fül-orr-gégész, audiológus specialisták) is közreműködnek, ezáltal a rendszeres és életkorhoz kötött vizsgálatokkal számos gyermekkorban előforduló elváltozást időben észlelnek, és megfelelő kezelést javasolnak annak érdekében, hogy későbbi rendellenességek kialakulását elkerülhessük.

Gyermekgyógyászati szakterületek – teljes körű kivizsgálás és kezelés

Az általános gyermekgyógyászati alapellátáson túlmenően a Dr. Rose Magánkórház széles szakmai profilja lehetővé teszi, hogy a legtöbb szakterületre kiterjedő, átfogó ellátást nyújtson pácienseinek. Ennek megfelelően lehetőség van gasztroenterológiai, pulmonológiai, allergológiai, bőrgyógyászati, kardiológiai, endokrinológiai, diabetológiai, genetikai, nefrológiai, sebészeti, szemészeti, fül-orr-gégészeti, radiológiai, ortopédiai szakterületek igénybe vételére, ráépített speciális szakképesítésekkel rendelkező munkatársak közreműködésével a hazai és nemzetközi ajánlásokkal összhangban lévő, tudományosan megalapozott kivizsgálások és kezelések elvégzésére.

Gyermekgyógyászati szűrőcsomagok és kártyás lehetőségek

A széles szakmai paletta lehetővé teszi, hogy kórházunkban sajátos, komplex szűrővizsgálati szolgáltatásokat, csomagokat vegyenek igénybe. Ennek keretében olyan gyermekkorban előforduló betegségek korai felismerésére van lehetőség, melyek segítségével népbetegségeknek számító későbbi kórállapotok megelőzésére, korai felismerésére és kezelésére nyílik lehetőség. A Dr. Rose Magánkórház lehetőséget nyújt az egyes életkorokban ajánlatos alap szűrővizsgálatokon túl sajátos problémákra fókuszáló szűrésekre, mint pl. a szülő-gyermek kapcsolatban, a viselkedésszabályozásban mutatkozó zavarok, allergiás betegségek, asztma, vagy az endokrin- és anyagcsere működés kórállapotainak kimutatására alkalmas csomagok.

Fentiek mellett a kórház kártyás ügyfelei számára biztosítja a telefonos és egyes esetekben az otthoni vizit lehetőségét hétköznapokon és hétvégeken is.

A Dr. Rose Magánkórház által nyújtott komplex gyermekgyógyászati ellátás nem csak hazai, de nemzetközi viszonylatban is mértékadó.

Tájékozódjon bővebben a csecsemőgondozásról.

Ismerje meg gyermekgyógyászati ellátásainkat.

Kártyás lehetőségek.

További információ és időpontkérés: +36 1 377 6737.