+36 1 377 6737 Időpont foglalás

A babatervezéstől a szülésig

Életünk egyik legjelentősebb eseménye, amikor a családba gyermek érkezik: izgatottan készülünk rá, aggódunk, hogy minden rendben legyen. A Dr. Rose Magánkórház kiváló szakorvosai, modern orvosi gépparkja, a legmagasabb szintű komfortot nyújtó szülőszobái és apartmanjai biztosítják, hogy a babatervezés, illetve a várandósgondozás biztonságban teljen, a szülés pedig csodálatos élmény lehessen.

A legtöbb kismama még azelőtt gondoskodik róla, hogy egészségben várhassa gyermekét, mielőtt a baba megfogan. Nem csak az esetlegesen szükséges életmódbeli változtatásokat illetően lehet hasznos már ebben az időszakban felkeresni egy szakorvost.

A Dr. Rose Magánkórház Családtervezési programjának keretében mindemellett megtörténik a genetikai kockázatok felmérése, továbbá speciális szűrővizsgálatok, beleértve a protokollba általában nem tartozó TORCH vizsgálatot is. Azok számára, akik több mint egy éve szeretnének gyermeket, de a fogantatás még várat magára, VIP csomag is rendelkezésére áll. Ez speciális termékenységi vizsgálatokat is tartalmaz, illetve sor kerül bizonyos, tünetet nem feltétlenül okozó szexuális úton terjedő betegségek szűrésére, fontos információt nyújtó hormonszint-értékek megállapítására is.

A teherbeesést követően a kismama Magánkórházunk exkluzív környezetében, a legmodernebb orvosi berendezések igénybevételével, várakozás nélkül vehet részt a szükséges nőgyógyászati, labor-, ultrahang, genetikai, Flowmetria és CTG vizsgálatokon, rugalmas időpont-egyeztetési rendszerben (hétköznaponként 8-20 óra között). A teljes biztonságról szakorvosaink éjjel-nappal gondoskodnak már a szülésre való felkészülés során is, hiszen a várandósság teljes időszakában a nap 24 órájában hívható orvosi forródrót áll rendelkezésre, bármilyen kérdés merül fel. Emellett a kismama korlátlan számú konzultáción vehet részt, beleértve a gyermekspecialistákkal történő egyeztetést, illetve egyéni elképzelése alapján szülésfelkészítő alkalmakat is.

Mit tegyünk?

Az orvos válaszol – Dr. Dubecz Dániel, a Dr. Rose Magánkórház szülész-nőgyógyásza

A Dr. Rose Magánkórházban a családtervezéstől egészen a szülés utáni időszakig kísérjük pácienseinket.

A vizsgálatok egy helyen történnek, de a konzultációk között is bármikor elérhetőek vagyunk a kismama számára, ha szakmai véleményt, esetlegesen azonnali vizsgálatot szeretne.

Számos alkalommal szükség van a várandósság során egyéb szakorvosi konzíliumra, hiszen felmerülhetnek bizonyos betegségek, mint a terhességi cukorbetegség, a magas vérnyomás vagy endokrinológiai kivizsgálást igénylő panaszok. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy ezek a konzultációk, illetve további vizsgálatok egy helyen, kényelmesen megtörténjenek.

A szülés során elsődleges a kismama teljes biztonsága, ezt szem előtt tartva mindenben alkalmazkodunk a szülő nő igényeihez. Elképzeléseit, döntéseit előre megbeszéljük, hogy a szülés a lehető legcsodálatosabb élmény lehessen számára a Magánkórházunk által nyújtott családias, kényelmes környezetben.