Dr. Dubecz Dániel

Szülész - nőgyógyász

1996-ban szereztem Általános Orvosi diplomát a SOTE Általános Orvosi Karán, 2001-ben szakvizsgáztam szülészet, nőgyógyászatból. Zircen, Vácon, Budapesten dolgoztam szülész-nőgyógyászként, majd 2013-ban az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Szülészet-nőgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa lettem. Az általános szülészet-nőgyógyászat mellett szakmai érdeklődésem központjában az inkontinencia -, és medencefenék rekonstrukciós műtétek állnak.

Tanulmányok

1986 - 1990 Bencés Gimnázium Pannonhalma
1990 - 1996 Semmelweis Egyetem ,Budapest általános orvosi diploma
1996 - 2001 Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem , Budapest   szülészet- nőgyógyászat szakvizsga

Munkahelyek

1996 - 1997 Erzsébet Kórház, Zirc, szakorvosjelölt
1997 - 2004 Jávorszky Ödön Kórház, Vác, szakorvosjelölt - szakorvos
2004 - 2008 Nyírő Gyula Kórház, Budapest, szerződéses szakorvos
2008 - 2013 Jávorszky Ödön Kórház, Vác, szerződéses szakorvos
2013 - 2017 Vaszary Kolos Kórház, Esztergom, osztályvezető főorvos
2017 - 2018 Maternity Magánklinika, Budapest, szerződéses szakorvos

Dr. Dubecz Dániel

Rendelési idő

Hétfő
08.00 - 14.00
Kedd
08.00 - 14.00
Szerda
08.00 - 14.00
Csütörtök
08.00 - 14.00
Péntek
08.00 - 14.00

Vélemények

 • Dr. Dubecz Doktor mind a várandósgondozás, mind a kisfiam világrahozatala során emberileg, szakmailag a tökéletes választás volt. Bármikor, bármivel fordulhattam hozzá, sosem volt kétségem afelől, hogy segíteni fog, meghallgat, tájékoztat és a lehető legjobb megoldást fogjuk választani. Őt és a szülésznőket is jó szívvel ajánlanám bárkinek, a jövőben is minden esetben Ő lesz az a szakember, akire magamat rábízom, így emiatt is maradok jövőre is a Dr. Rose Magánkórház páciense. 

 • Image
  m_eniko_testimonial_3.png

  3 éve vagyok a Dr. Rose Magánkórház páciense, éves kártyám van, így bármilyen egészségügyi probléma esetén ide jövök. Kedves es profi munkatársak, színvonalas ellátás, elegáns környezet. Mindig kellemes élményekkel távozom.

  Mihalik Enikő, modell

 • Image
  Rácz Jenő

  „Biztos voltam benne, hogy a legjobb kezekben és a legnagyobb biztonságban vagyunk a Dr. Rose-ban, nem éreztem, hogy baj lenne, tudtam hogy minden jó lesz. Őszintén és szívemből mondhatom, hogy csodálatos volt az a két nap, ami a születést követte. Mindenki minden kívánságomat leste, hogy ki, hogyan tudná kényelmesebbé tenni a szituációmat.” – Rácz-Gyuricza Dóra

  „Én itt aludtam velük végig és minden embernek általánosan az otthona a legkomfortosabb, de mindezek ellenére imádtam ide bejárni, nagyon komfortosan éreztük magunkat.” – Rácz Jenő

  Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, Michelin csillagos séf és felesége

 • Évek óta járunk ide én és a feleségem is. Nekem már 2 csípőprotézis műtétem és egy kar műtétem is volt. Csak jót tudok mondani mind az orvosokról, ápolókról és a személyzetről is. Lelkiismeretesek és mindent megtesznek a betegekért. A feleségem Dr. Dubecz Dániel doktor úrhoz jár aki szakmailag és emberileg is profi. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a kórházat, aki színvonalas ellátást szeretne kapni. Nagyon köszönjük!

  Ny. I.

 • Image
  Radics Gigi

  Mindenki aki itt volt iszonyatosan profi munkát végzett. Az itt töltött 2 éjszaka olyan volt, mintha egy ötcsillagos szállodában lettem volna, egyáltalán nincs kórház feelingje. Nagyon-nagyon jó volt itt lenni, királyi bánásmódban volt részünk, nagyon szépen köszönjük.

  Radics Gigi, énekesnő