Új snack a Dr. Rose Magánkórházban

2023. május 16.

Menedzserszűrésekre és hosszabb vizsgálatokra érkező pácienseinket az eddigi pogácsa helyett új, tápanyagokban gazdag snack várja az éhgyomri vizsgálatok után, illetve a vizsgálatok szüneteiben. Az új sós kekszek tartalmaznak olajos magvakat és zabot is, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre.

drrose_keksz.jpg

A kekszeket a magyar Tutti Biscotti gyártja, amely a hitelesség, a tudás és a tradíció hármas gondolata alapján gyárt édes és sós süteményeket. A tulajdonosok a Szamos családi cukrászdinasztia tagjai, így termékeiket a hagyomány és az újítás egyszerre jellemzi. A kézzel készített termékekhez mérhető odafigyelés melletti gyártási folyamat a legmagasabb és legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelő környezetben zajlik magyarországi üzemükben.

Új kekszválogatásunk az alábbi ízű kekszeket tartalmazza:

·         Füstölt sajtos, füstölt paprikás keksz tökmaggal dúsítva

·         Szárított paradicsomos keksz provence-i fűszerekkel

·         Spenótos keksz blans mandulával dúsítva

·         Mézes-diós keksz szerecsendióval és kurkumával

Kapcsolódó hírek

Második Orvosszakmai Nap

A Gerbeaud Ház Átriumában rendezte meg második Orvosszakmai Napját a Dr. Rose Magánkórház 2025. szeptember 19-én. A délutáni rendezvényen a hazai orvoslás legfrissebb trendjeiről hallhattak a résztvevők – a modern ortopédiai műtéti megoldásoktól, és a robotsebészettől kezdve a fogyókúrás gyógyszereken, a szívbetegek biztonságos repülésén át, egészen a tanulságos bőrgyógyászati esetekig. A szakmai nap kiemelkedő sikerét mutatta, hogy a Dr. Rose Magánkórház közel 50 orvosa és szakdolgozó munkatársa is részt vett az eseményen, amely akkreditált továbbképzésként is szolgált számukra.

Portfolio Private Health Forum 2025

A Portfolio Private Health Forum 2025 egyik kiemelt panelbeszélgetésének résztvevője volt Dr. Papik Kornél, a Dr. Rose Magánkórház ügyvezető igazgatója. A konferencia II. szekciójának témája a magyar magánegészségügyben tapasztalható kettősség volt, miszerint egyszerre él meg növekedést és válságjeleket az ágazat. Miközben egyes intézmények rekordéveket zárnak, fejlesztéseket és bővítéseket hajtanak végre, a háttérben egyre súlyosabb bérfeszültségek, munkaerőhiány és a digitalizációval járó átalakulás határozzák meg a jövőt.

Újra indul a COVID-19 fertőzés hullám

Ugyanúgy, ahogyan tavaly nyár végén, idén is elindult a COVID-19 fertőzés új hulláma, 2025. szeptember elejétől látványosan emelkedik a SARS-CoV-2 vírus koncentrációja a szennyvízben, a tüneteket mutató fertőzött páciensek számával együtt. A jelenleg zajló COVID-19 fertőzések túlnyomó részt a XFG variánsnak tulajdoníthatók (76 %), vezető tünetek az erős torokfájás, magas láz, gyengeség.