Bemutatkoznak orvosaink

2024. február 13.

Kiváló orvosaink, sok éves szakmai tapasztalattal és empátiával gyógyítják pácienseiket. A Dr. Rose Magánkórházban több mint 100 szakorvosunk áll rendelkezésükre. Új videósorozatunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy elősegítsük az orvosok-betegek közötti partneri, bizalmi kapcsolatot. Hiszünk abban, hogy orvosaink rövid bemutatkozása segít, hogy merjenek és tudjanak kérdezni betegségükkel kapcsolatban, és meg tudják osztani félelmeiket az orvosukkal.

Dr. Rose orvosok

A megfelelő orvos kiválasztása nem egyszerű dolog. Rengeteg információ áll a rendelkezésünkre, ezért is fontos, hogy hivatalos forrásból tájékozódjunk. A Dr. Rose Magánkórház weboldalán nagy figyelmet fordítunk a hozzánk fordulók tájékoztatására. Orvosaink szakmai önéletrajza bemutatja, orvosaink kiemelt szakterületét, szakmai tapasztalatát. Blogcikkeink és videós anyagaink segítségével megismerhetik a leggyakoribb egészségügyi problémákat és orvosaink szakértő tanácsait.

Új videósorozatunk célja, hogy közvetlen módon pár percben összefoglalva bemutassuk kollégáinkat. Rövid filmjeinkben a Dr. Rose Magánkórház orvosait kérdezzük: miért választották az orvosi hivatást, mi biztosítja számukra a sikerélményt a gyógyító munkában, mi jelenti számukra a kikapcsolódást és mi lenne a legfontosabb üzenet, amit átadnának pácienseiknek. Tekintsék meg a szakorvosainkkal készült rövidfilmeket.

 Bemutatkoznak orvosaink:

 

Kapcsolódó hírek

A Mosoly Alapítvány 2023 évi eredménye

A Mosoly Alapítvány hiánypótló pszichés támogatással egészíti ki a súlyosan és krónikusan beteg gyerekek gyógyulási folyamatát. Terápiás tevékenységüket folyamatos szakmai monitoring, szupervízió és képzések mellett végzik. A Mosoly szakképzett terapeutái Budapesten, Debrecenben és Pécsett gyermekonkológiai, őssejt-transzplantációs, endokrinológiai és diabétesz-, neurológiai, gyermekpszichiátriai osztályokon tartanak foglalkozásokat.

Kortárs művészek a Dr. Rose-ban

A Dr. Rose Magánkórház falait közel 10 éve díszítik művészek alkotásai. Az ArtSommelier segítségével kórházunk falain kortárs képzőművészek munkáit helyezzük el, egyfajta tárlatként. A kórházba érkezők megismerhetik az alkotók munkáit, hiszen bemutatkozási teret biztosítunk a művészeknek, másrészről az alkotások megszínesítik életünket: akarva-akaratlanul sajátos hatással vannak ránk, üzenetük megszólít bennünket, a színek és a formák érzelmeket váltanak ki belőlünk. Hiszünk abban, hogy gyógyítás művészet, a művészet pedig segíti a gyógyulást.

Százszázalékos koncentráció

Négyszeres paralimpikonunk, Illés Fanni kisfia, Mór másfél éve született a Dr. Rose Magánkórházban. Azóta is járnak a kötelező és ajánlott orvosi vizsgálatokra. Élményeiről kérdeztük.