Ismerje meg az Institut Esthederm arckezeléseket!

2023. április 10.

Az Institut Esthederm arckezelések jól ismertek a magas minőségű és hatékony bőrápoló kezeléseikről. A francia márka elkötelezett híve a bőr egészségének és szépségének megőrzése érdekében, és az arckezeléseik ezt a filozófiát tükrözik.

drrose-esthederm-arckezeles-esthelift-esztetika.png

Az Institut Esthederm hisz abban, hogy minden bőr egyedi és különleges. Ezért kezeléseiket az egyéni bőrtípusok és problémák figyelembevételével fejlesztik ki. Az arckezelések személyre szabottak, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek. A kezeléseik hatékonyan célozzák meg a bőrproblémákat elérjék annak érdekében, hogy elérjék a kívánt eredményeket. Legyen szó hidratálásról, fiatalításról, feszesítésről vagy pigmentációs problémák csökkentéséről, az Institut Esthederm arckezelések olyan összetevőket és technológiákat alkalmaznak, amelyek célzottan kezelik ezeket a problémákat. Az Institut Esthederm elkötelezett a kutatás és az innováció iránt a bőrápolás terén. Az arckezeléseikhez használt termékekben olyan fejlett és hatékony összetevőket találhatunk, amelyeket a kutatási folyamatok alapján fejlesztettek ki. Az Institut Esthederm az egész éves bőrápolás fontosságát hangsúlyozza. Arckezeléseik nemcsak az aktuális problémákra fókuszálnak, hanem hosszú távú eredményeket is nyújtanak. Az Institut Esthederm termékek és kezelések segítenek fenntartani a bőr egészségét és szépségét a különböző évszakokban és a káros környezeti hatásokkal szemben.

ESTHE-LIFT – Manuális arckontúr feszesítő kezelés (90 perces kezelés)

Az ESTHE-LIFT egy manuális arckontúr feszesítő kezelés, mely segít visszaadni az arcbőr fiatalos megjelenését. A kezelés során speciális technikákat alkalmaz esztétikai bőrterapeutánk, amelyek segítenek megerősíteni az arckontúrt és feszesítik a bőrt. Az ESTHE-LIFT kezelés során a terapeuta finom, speciális mozdulatokkal masszírozza az arcbőrt, stimulálva a kollagén termelést és növelve a bőr rugalmasságát. Az eredmény láthatóan fiatalosabb, feszesebb arcbőr és kontúrosabb arc vonal formájában nyilvánul meg. Az ESTHE-LIFT egy kellemes és hatékony kezelése az arcbőr megfiatalításának.

INTENSIVE HYALURONIC – Hialuronsavas feltöltő kezelés (60 perces kezelés)

Az INTENSIVE HYALURONIC egy hialuronsavas feltöltő kezelés, amelynek célja a bőr hidratálása és feszességének helyreállítása. A kezelés során a hialuronsavat a bőr mélyebb rétegeibe juttatják, ami segít feltölteni a ráncokat és finom vonalakat. Az INTENSIVE HYALURONIC kezelés látható eredményt nyújt: a bőr fiatalosabb és puhább lesz. A kezelés hatása hosszantartó, ha kúraszerűen alkalmazzuk, segít megőrizni a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. A kezelés gyors és hatékony, és egyre népszerűbb azok körében, akik szeretnék javítani a bőrük állapotát. Az INTENSIVE HYALURONIC kezelés kíméletes, ezért minimális  a regenerálódási idő, ideális választás lehet a fiatalosabb és frissebb bőr eléréséhez.

BALANCE HYDRA - Hidratáló antioxidáns kezelés (60 perces kezelés)

A BALANCE HYDRA kezelés célja a bőr hidratálása és frissességének megőrzése. A kezelés során esztétikai bőrterapeutánk speciális termékeket és technikákat alkalmaz, amelyek segítenek feltölteni a bőr nedvességét. A BALANCE HYDRA kezelés revitalizálja a bőrt, és segít megőrizni a természetes egyensúlyát. Az antioxidánsoknak köszönhetően a bőr védelmet kap a káros környezeti hatásokkal szemben, és megakadályozza a korai öregedést. A BALANCE HYDRA kezelés eredményeként a bőr egészségesebb, hidratáltabb és ragyogóbb megjelenést nyer. Ez a kezelés ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék hosszan tartóan hidratálni bőrüket és megvédeni azt a környezeti ártalmaktól.

BALANCE SENSI – Kiegyensúlyozó kezelés érzékeny bőrre (45 perces kezelés)

A BALANCE SENSI kiegyensúlyozó kezelés fő célja a bőr érzékenységének csökkentése és egészséges egyensúlyának helyreállítása. A kezelés csökkenti a bőr irritációját és pirosságát, valamint erősíti a bőr védőrétegét. Ezáltal a bőr kevésbé lesz érzékeny a külső hatásokra, és jobban ellenáll a környezeti stressznek. A BALANCE SENSI kezelés eredményeként a bőr láthatóan simább és egészségesebb megjelenést nyer. Ez a kezelés kiváló választás azoknak, akik olyan bőrproblémákkal küzdenek, mint például a túlzott érzékenység vagy rosacea. A BALANCE SENSI kezelés segít helyreállítani és megőrizni a bőr természetes egyensúlyát, így biztosítva a komfortérzetet és a ragyogó megjelenést.

OSMOPEEL NEW SKIN - Bőrmegújító kezelés (30 perces kezelés)

Az OSMOPEEL NEW SKIN bőrmegújító kezelés során egy speciális peeling megoldást alkalmaznak, amely enyhén hámlasztja és tisztítja a bőrt. Az OSMOPEEL NEW SKIN kezelés serkenti a sejtmegújulást, javítja a bőr textúráját és csökkenti a foltokat, hegeket vagy napkárosodást. A kezelés után a bőr láthatóan fiatalosabb és ragyogóbb megjelenést kap. Az OSMOPEEL NEW SKIN kezelés fájdalommentes és gyors, alkalmas az arc, a nyak, a dekoltázs bőrére is. Ez az innovatív kezelés ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék megújítani és felfrissíteni a bőrüket.